Home » Blog » Ferratum Review | 2021

ferratum review

Ferratum Review | 2021

Vill du låna pengar på Ferratum? I den här recensionen kan du läsa allt om Ferratum Group, erfarenheter av Ferratums minilån på 1500 euro och hur du ansöker om ett lån på Ferratums webbplats.

Hur kan du få ett lån från Ferratum?

1 – Gå till Ferratums webbplats: – Gå direkt till Ferratums webbplats.

2 – Skapa ett konto: – Öppna ett konto hos Ferratum.

3 – Ansök om ett lån: – Välj ett belopp mellan 100 och 1 500 euro och en löptid och ansök om lån.

4 – Betala av ditt lån: – Betala av ditt lån enkelt med en av betalningsmetoderna.

Du kan ansöka om ett minilån hos Ferratum helt och hållet online om du är 21 år eller äldre. Ferratum lånar mellan 100 och 1500 euro och lånet har en löptid på 30-62 dagar. Räntan är alltid 13,99 %. När din ansökan har godkänts kan du logga in på ditt My Ferratum-konto. Här kan du se ditt Ferratum-minilån och betala tillbaka det senare via iDeal. Du kan också uppdatera dina uppgifter och ansöka om ett nytt lån.

Vad är Ferratum?

Ferratum är en internationell leverantör av minilån. Det finska företaget Ferratum grundades av Jorma Jokela (VD) 2005. Ferratum är en del av Ferratum-koncernen med säte i Helsingfors, Finland. Ferratum Group driver varumärkena Ferratum och Saldodipje och är noterat på den tyska börsen som ETR:FRU sedan 2015.

Erfarenheter med Ferratum

Kunder som har tagit ett minilån hos Ferratum är övervägande positiva. Här är några av de genomsnittliga online-omdömena och erfarenheterna av Ferratum som mäts av olika recensionssidor:

  • Readies.co.uk 8,4 (4,2 av 5 stjärnor)
  • TrustPilot UK 8 (4 av 5 stjärnor)
  • TrustPilot NL 6 (3 av 5 stjärnor)
  • Cashlady.com 7.3

Vi räknar med att det finns flera hundratusen kunder i Sverige. Alla som ansöker om ett minilån hos Ferratum är inte kunder. Först när lånet är betalt. Av dessa är de flesta nöjda med Ferratum.

Är det pålitligt att låna pengar från Ferratum?

Ferratum är pålitligt. Ferratum är nämligen ett börsnoterat företag som är verksamt i över 25 länder världen över. De har de nödvändiga obligatoriska licenserna för detta. Registreringar i England: Momsregistreringsnummer (Storbritannien): 118931702 Companies House (UK) nr: 07349566 Financial Conduct Authority nr: 672537 Det finns en del problem med kostnaderna som kan vara höga. Detta sker endast om du inte kan utse någon annan som borgensman, t.ex. en partner, vän eller annan bekant. På Ferratum är dessa kostnader skickligt dolda i en garanti. Ferratum och Global Guarantee har gått samman på ett sätt som gör att du kan köpa garantin utöver de höga kostnaderna.

Hur fungerar betalningsplanen?

Standardbetalningsplanen för ett Ferratum-minilån är att betala tillbaka före lånets förfallodag. Om du inte klarar av att betala tillbaka lånet i tid kan du skicka ett e-postmeddelande till debiteurenbeheer@pactumcollections.com och begära förlängd betalningstid. Du får då en personlig betalningsplan och undviker extra kostnader (straffavgifter).

Ferratum försenad betalning – Vad händer då?

Om du är försenad med ditt Ferratum-lån är det viktigt att du först skickar ett e-postmeddelande till kundtjänsten. Vi kan sedan undersöka en betalningsplan. I vissa fall kan betalningen göras vid ett senare tillfälle.

Försenad återbetalning av Ferratum: konsekvenserna

Om du är sen med att göra en återbetalning till Ferratum kommer det att få konsekvenser. Du kan till exempel bli tvungen att betala böter. Därför är det viktigt att du kontaktar Ferratum i tid för att få en betalningsplan.

Kontakta Ferratum

Du kan kontakta Ferratum på olika sätt. Det enklaste sättet är förmodligen att ringa, men tänk på att det kan hända att du får en engelsktalande person på linjen och att de kanske inte kan hjälpa dig direkt. Det finns en chans att de letar efter en nederländskspråkig anställd som inte är omedelbart tillgänglig.

Kontaktperson för nödsituationer

För brådskande kontakt med avdelningen för kundreskontra är du välkommen att ringa 070 808 0995 eller skicka ett e-postmeddelande till debiteurenbeheer@pactumcollections.com.

Livechatt

Det går snabbast att kontakta Ferratum online via e-post eller deras livechatt. Användbara adresser: Allmänt: klantenservice@ferratum.co.uk Klagomål: klachtenregeling@ferratum.co.uk

Livechatten är online på vardagar mellan 15:00 och 18:00. Ferratum är öppet vardagar mellan 9:00 och 17:00 för att behandla låneansökningar och frågor från kundtjänsten.

Slutsats Ferratum

Av de många erfarenheterna kan vi dra slutsatsen att majoriteten är positiv till Ferratum-minikrediten. Tjänsten är vanligtvis tillräckligt snabb och din ansökan behandlas inom en dag. Servicekostnaderna (global garanti) är höga jämfört med minilånets belopp och ränta. Lyckligtvis kan du lösa detta genom att utse en närstående person som borgensman. Om detta inte är något problem och du snabbt behöver en liten summa pengar har du kommit till rätt ställe på Ferratum. Ansökningsförfarandet är enkelt på Ferratum inom 10 minuter.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

sv_SESwedish