Home " Blog " Cisco Akcje | Kupuj Cisco Akcje?

Cisco Akcje | Kupuj Cisco Akcje?

Zainwestuj w Cisco

Zainwestuj w Cisco innebär att du köper aktier i ett av de banbrytande företagen inom kommunikation och nätverk. Som vi redan vet är Cisco en del av en sektor som är en del av internetrevolutionen och som också är börsnoterad.

För att köpa Cisco-aktier är det dock viktigt att känna till all information om detta företag, dess fördelar, nackdelar och detaljerade analys av dess aktier. Detta är några av de uppgifter som vi kommer att visa dig nedan så att du kan vara säker på att det verkligen är lämpligt för dig att investera i Akcje Cisco.

Vad är Cisco?

Cisco System är ett av världens största teknikföretag. Företaget grundades 1984 i San Francisco, Kalifornien, USA. Företaget har sedan starten varit verksamt inom tillverkning och marknadsföring av telekommunikationsprodukter.

Det finns dessutom underhåll av egen utrustning, konsulttjänster och kurser för utbildning inom olika områden av datornätverk. Programmen ges vid prestigefyllda akademiska institut som samarbetar med företaget i cirka 128 länder.

Szeroka gama produktów obejmuje: routrar, hubbar, switchar, brandväggar, VPN-koncentratorer, programvara och Callmanager. Som vi kan se är Cisco uppdelat i två grupper: tillverkning och försäljning av hård- och mjukvaruprodukter för nätverk, som står för 30 % av intäkterna, och nätverksrådgivning, utbildning och implementering, som står för 23 % av intäkterna.

Företaget har nått stora marknader i USA, Kanada, Europa, Asien och Mellanöstern. Under de senaste tio åren har Cisco Systems också ingått allianser med företag som Selesforce, Apple, Ericsson, Valeo, Iliad och nu 2020 BabbleLabs.

Cisco gick in på Nasdaq-marknaden 2009. Företaget gick också med i Dow Jones-indexet och på NYSE, alla under CSCO.

Varför köpa Cisco-aktier?

Cisco är ett börsnoterat företag som anses vara ett moget teknikföretag med en historik och en hög kompetensnivå som är oöverträffad. Med tiden har företaget haft upp- och nedgångar, vilket påverkar Ciscos aktie.

Det var fram till det sista kvartalet 2017, då Ciscos aktievärde steg med 70 procent. Denna procentsats bibehölls till och med juli 2019. Sedan 2020 har det uppstått en liten obalans i ekonomin på grund av pandemin. Det totala budgetavslutet för året var 49,3 miljarder dollar, 5 % mindre än föregående år.

I augusti i år var varje aktie i Cisco-aktien ned 11,19 % eller $5,38. Men dess vinst per aktie för Cisco-aktien är $2,64. Investerare anser att Cisco är ett av de mest attraktiva företagen inom tekniksektorn och att man bör köpa dess aktier.

Köp Cisco-aktier: Fördelar

 • Högre vinst än väntat från Cisco-aktier. Trots krisen med coronaviruset genererade varje Cisco-aktie en kvartalsvinst på 80 cent och intäkterna var 12,15 miljarder dollar.
 • 5G-nät. Cisco arbetar med 5G-nät, uppgraderar sin utrustning och förnyar de flesta av sina tekniska processer.
 • Företag med historia. Cisco är ett av de viktigaste teknikföretagen i världen eftersom det var ett av de första som erbjöd lösningar för datornätverk. Dess popularitet och erkännande som ett stabilt företag gör att priset på Cisco-aktier ökar eller hålls stabilt.

Köp av Cisco-aktier: Nackdelar

 • Långsam tillväxt. Efter att ha ökat kraftigt under 2017 har Ciscos aktiekurs stigit ganska långsamt, vilket har lett till en minimal vinst per aktie.
 • Det är inte möjligt att göra kortsiktiga investeringar. Ciscos aktie kan vara attraktiv att investera i, men på grund av den långsamma tillväxten är det troligt att de verkliga vinsterna kommer att ske på lång sikt.

Hur man köper Cisco-aktier

Vill du veta hur man investerar i Cisco? Sanningen är att det finns flera alternativ, till exempel CDF och handel, men det mest tillförlitliga och säkra sättet är utan tvekan genom brókers.

En bróker är en webbplats där du köper och säljer aktier utan att påverkas av finansiella eller statliga regler. De mest rekommenderade för dessa operationer är:

 • IQ Option
 • Plus500
 • XTB
 • eToro

Den här gången visar vi dig hur du köper Cisco via eToro:

 1. Skapa ett konto på eToro och verifiera ditt konto.
 2. Logga in och sätt in det belopp du vill investera i aktier.
 3. Sök efter Cisco.
 4. Därefter kommer du att få se en ruta där du kan se hur mycket en Cisco-aktie är värd i realtid, upp- och nedåtgående trender och mer börsdata som kan vara av intresse för dig.
 5. När du har läst denna information klickar du på ”köp”.
 6. Indika antalet aktier, ditt önskade aktiepris och orderns varaktighet. Luego pulsa en “Invertir”.
 7. Vänta några minuter för att få en bekräftelse på att operationen har slutförts. Nu kan du njuta av dina Cisco-aktier.

Tips för att investera i Cisco-aktier

 • Håll i åtanke att investeringsverksamheter som aktiemarknaden tenderar att ha en hög nivå av nedåtrisk, så se till att det kapital du använder för att köpa Cisco-aktier inte påverkar din ekonomiska stabilitet.
 • Analysera all information om Cisco från dess historia till idag. Den kontrollerar i detalj företagets senaste intäkter, bekräftar dess resultat och visualiserar dess rörelser på börsen.
 • Jeśli zdecydujesz się na köpa en Cisco-aktie, utnyttja det låga priset för att förvärva den.
 • Bedömningar med ledande börsexperter för att besvara dina frågor om inwestycja w Cisco w przyszłości.
 • Guida andra aktieägare som redan har köpt Cisco och ta reda på hur deras erfarenheter av företagets aktier har varit.

O autorze

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Dodaj komentarz

pl_PLPolish