Home » Blog » Hur man köper Synthetix (SNX) | En Steg För Steg Guide

Hur man köper Synthetix (SNX) | En Steg För Steg Guide

Synthetix är ett decentraliserat finansprotokoll (DeFi) som ger exponering i kedjan för en mängd olika krypto- och icke-kryptotillgångar. Protokollet är baserat på blockkedjan Ethereum (ETH) och ger användarna tillgång till mycket likvida syntetiska tillgångar (syntar). Synths spårar och ger avkastning på den underliggande tillgången utan att kräva att någon direkt innehar tillgången. Plattformen syftar till att bredda kryptovalutautrymmet genom att introducera icke-blockchain-tillgångar, vilket ger tillgång till en mer robust finansmarknad. Köp Synthetix på Binance med ett kreditkort eller betalkort

Vad är kryptovaluta?

Kryptovaluta är en digital valuta som skapas och hanteras genom avancerade krypteringstekniker som kallas kryptografi. En kryptovaluta använder decentraliserad kontroll i motsats till centraliserade elektroniska pengar och centralbankssystem. Den decentraliserade kontrollen av varje kryptovaluta fungerar genom en blockchain, som är en offentlig transaktionsdatabas, som fungerar som en distribuerad reskontra. Låt oss förklara vad kryptovaluta är och ta reda på några av grunderna i det du behöver veta.

Så här köper du Synthetix Steg För Steg Guide

Det kan vara svårt att navigera genom all föråldrad och felaktig information om att köpa SNX. Vi anser att kryptovaluta bör vara tillgänglig för alla, och det är därför vi har skapat den här praktiska guiden om var man kan köpa Synthetix.

Steg 1: Öppna ett konto hos en mäklare

Du måste registrera dig hos en mäklare, i dessa tider kan du inte vara utan en gång och det är avgörande att använda en reglerad mäklare som får verka där, annars riskerar du att förlora pengar. eToro är en sådan mäklare, och den bästa SNX-börsen, för att registrera dig, klicka bara på öppet konto i följande tabell eller jämför andra alternativ.

Steg 2: Verifiera ditt konto

Eftersom eToro är en reglerad plattform måste du slutföra KYC-processen, detta är standardpraxis och tar bara ett par minuter. Du måste uppvisa fotolegitimation (pass, körkort) och adressbevis (kostnadsräkning, kontoutdrag).

Steg 3: Finansiera ditt eToro-konto

När du har registrerat dig och verifierat ditt konto måste du sätta in pengar. eToro accepterar kredit-/betalkort, banköverföringar och även e-plånböcker. Så oavsett vad du föredrar kommer det att finnas något för dig.

Steg 4: Sök efter Synthetix

Nu när du har finansierat ditt eToro-konto skriver du bara “Synthetix” i sökfältet högst upp på skärmen och trycker på “handla” .

Steg 5: Köp SNX

Allt som återstår är att köpa några SNX. Ange bara beloppet du vill köpa och tryck på “köp” knapp. Beloppet du köpte kommer automatiskt att krediteras ditt konto där du kan övervaka dess prestanda.

Hur & Var kan du köpa Synthetix

Allt som allt är SNX en otroligt intressant teknik som har potential att lösa några stora problem i kryptoområdet. Efter att ha läst den här guiden bör du veta hur du köper denna investering med den bästa börsen eller plattformen. Vi rekommenderar eToro alla som letar efter en reglerad, lättanvänd, fullfjädrad börs. Som med alla utbyten är det avgörande att du ställer in 2FA när du använder eToro eftersom det säkerställer att dina pengar är helt säkra.

Hur kan du köpa Synthetix på Binance

Steg 1: Skapa ett konto på Binance Det första steget är att registrera dig på Binance – klicka här för att gå till webbplatsen. Ange din e-postadress och ett starkt lösenord (ta lösenordssäkerhet lika seriöst som du skulle göra för ditt bankkonto). Klicka på kryssrutan för att bekräfta att du är över 18 och klicka på ”skapa konto”. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en verifieringskod. Gå och hitta det e-postmeddelandet (kolla din skräppost- eller skräppostmapp om du inte ser det inom en minut eller två). När du har koden skriv in den på den här sidan. Du kommer att få några alternativ för hur du kommer igång.

Du kommer dock inte att kunna använda något av dessa alternativ förrän du har lagt till mer säkerhet till ditt konto och verifierat din identitet. Så klicka för tillfället på länken ”gå till instrumentpanelen”. Du kommer att bli ombedd att öka ditt kontosäkerhet genom att aktivera 2FA (tvåfaktorsautentisering). Klicka på Google-autentiseringsalternativet och följ instruktionerna för att ställa in det. När ditt konto är säkrat går du tillbaka till instrumentpanelen och klickar på ”säkerhet”.

På den här sidan kommer du att se ’grundläggande information’. Klicka på ’verifiera’. Ange ditt namn och din adress som det står på din personliga legitimation (till exempel ditt pass, nationellt ID-kort eller körkort). Du kommer då att bli ombedd att verifiera din identitet och ditt ansikte. Starta verifieringen. Välj vilket land din legitimation utfärdades i och vilken typ av legitimation du har. Du kommer då att ges möjlighet att antingen ta ett foto av identifieringen och ditt ansikte med din webbkamera eller ladda upp filer av samma. Om du använder en mobiltelefon kan du klicka på den medföljande länken för att fortsätta verifieringen på din telefon.

Följ verifieringsinstruktionerna tills du lyckas. Det kan ta lite tid innan din verifiering tillämpas på ditt konto, så ha tålamod. Steg 3: Använd ett kredit- eller betalkort för att köpa Synthetix Nu när ditt konto är säkert och identitetsverifierat, klicka på ”köp krypto” och ”kredit-/betalkort” i toppmenyn. På nästa sida får du möjlighet att välja önskad valuta. Ange det belopp du vill spendera. Välj Synthetix från rullgardinsmenyn. Du kan bli ombedd att lämna ytterligare information. Detta för att uppfylla internationella regler. Du kan få veta att ditt konto granskas för att bedöma om du är berättigad att köpa kryptovalutor med ett kreditkort eller betalkort.

Den här granskningen tar vanligtvis under två minuter men kan ta upp till två timmar. Om ditt konto misslyckas med denna granskningsprocess kanske du istället vill använda den här metoden för att köpa Synthetix på Binance. När granskningen har passerat kommer du att bli ombedd att lägga till dina kreditkorts- eller betalkortsuppgifter i Binance. När uppgifterna har angetts kommer du att få en sammanfattning av ditt köp. Om du är nöjd med det du ser klicka på ”bekräfta”. Obs: Ditt första köp av kryptovaluta kan blockeras av din bank av säkerhetsskäl. Om detta händer bör du kontakta din bank och instruera dem att köpförsöket gjordes av dig och du vill försöka igen.

Du kan sedan gå tillbaka till Binance och försöka ditt Synthetix-köp igen. Din Synthetix kommer snart att finnas i din Binance-plånbok. Klicka på ”återvänd till plånbok” för att se den. Köp Synthetix på Binance med Bitcoin köpt på en annan börs På denna sida får du en Bitcoin (BTC) adress. Nu måste du köpa lite Bitcoin. Följ vår guide för att köpa Bitcoin här. När du har Bitcoin, skicka den till din Binance Bitcoin (BTC) adress. Processen att skicka Bitcoin varierar beroende på utbyte, men guiden du använde för att köpa Bitcoin kommer också att förklara hur du skickar den. Det kan ta 20-60 minuter för Bitcoin att skicka och bekräfta. Du behöver inte sitta och vänta – när din Bitcoin väl har deponerats till Binance kommer du att få ett bekräftelsemail. När du har fått e-postmeddelandet klicka här för att gå till Bitcoin/Synthetix-börsen på Binance.

Utbytessidan kan se överväldigande ut till en början men oroa dig inte, du kommer bara att använda en liten del av den. Det finns två sätt att köpa Synthetix – en limitorder (mer komplicerad) och ett marknadsköp (mycket enkel): En limitorder låter dig manuellt ställa in priset för vilket du vill köpa Synthetix (SNX). I avsnittet ’utbyte’ på sidan väljer du ’gräns’. Ange priset (prissatt i Bitcoin) du vill betala för Synthetix i ’pris’-rutan. Ange sedan mängden Synthetix (SNX) du vill köpa i ”belopp”. Du kommer att få veta det totala beloppet av Bitcoin beställningen kommer att kosta. Tryck på ’köp SNX’. Obs: din beställning kommer bara att fyllas om priset på Synthetix når det pris du anger. Ett marknadsköp fyller din beställning automatiskt till bästa tillgängliga pris. I avsnittet ”utbyte” på sidan väljer du ”marknad”. Fyll i hur många SNX du vill köpa i rutan märkt ’mängd’.

Det kan vara lättare att använda procentknapparna under inmatningsrutan – tryck till exempel på 50 % om du vill byta ut 50 % av din Bitcoin mot SNX. När du är nöjd med beloppet trycker du på den gröna knappen märkt ”köp SNX”. Din beställning kommer att fyllas omedelbart. Grattis – du äger nu lite Synthetix! Om du i framtiden bestämmer dig för att sälja din Synthetix kan du göra det enkelt genom att använda samma ”limit”- eller ”market”-metod, men med alternativet ”sälj” istället. Använda en VPN när du registrerar dig för och använder Binance international Tyvärr har Binance hindrat amerikanska medborgare från att använda deras internationella utbyte. Istället har Binance byggt en USA-baserad börs, men den tillåter inte köp av Synthetix. Du kan använda ett VPN (virtuellt privat nätverk) som gör att du verkar ha tillgång till internet från ett annat land.

Du kan läsa mer om vad ett VPN är här. Det rekommenderas starkt att du använder en säker betald VPN: du har att göra med pengar trots allt. Men om du verkligen inte vill kan du hitta den bästa gratis VPN-mjukvaran på Techradar. Det är mycket viktigt att notera att du måste använda ett VPN VARJE gång du använder Binance international, annars kan det upptäckas att du är i USA och ditt konto kommer att låsas. Om ditt konto är låst kanske du inte kan ta ut någon kryptovaluta du har lagrat i det. När ditt VPN är konfigurerat, följ den här guiden för att köpa Synthetix på Binance.

Hur man köper Synthetix på Cex.io

Steg 1: Skapa ett konto på Cex.io Klicka här för att gå till Cex.io Klicka på ’Skapa konto’. Ange din e-postadress, ditt hemland och ett starkt lösenord (ta lösenordssäkerhet för detta lika allvarligt som du skulle göra för ditt bankkonto). Klicka på kryssrutan för att acceptera webbplatsens användarvillkor. Tryck på ’Skapa konto’. Du kommer att ha fått ett e-postmeddelande från Cex.io. Öppna den och klicka på länken inuti för att bekräfta att din e-postadress är äkta. För att köpa Synthetix måste du nu tillhandahålla lite personlig information för att bevisa att du är den du säger att du är. Ange ditt namn och födelsedatum. Tryck på ’Nästa’. Innan du kan köpa Synthetix måste du verifiera din identitet. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av skärmen och välj ”verifiering” i rullgardinsmenyn. Ange ditt hemland och telefonnummer.

På nästa sida väljer du vilken typ av dokument du ska använda för att verifiera din identitet. Du kan använda pass, nationellt id-kort eller körkort. Du måste ladda upp en bild av dokumentet tillsammans med ett tydligt fotografi av dig själv som håller i det. Nu när ditt konto är verifierat klicka på ”ekonomi” i toppmenyn. Välj vilken valuta du vill betala till Cex.io och tryck på ’insättning’. Beroende på vilken valuta du använder kommer du att få olika alternativ för hur du sätter in pengar till Cex.io. Välj vilken du vill använda. Ange summan pengar du vill sätta in i den högra kolumnen och följ sedan instruktionerna. När din insättning har lyckats kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar att pengarna finns på ditt konto. Nu när pengarna finns på ditt konto klicka på ”köp/sälj”. I rullgardinsrutorna väljer du ’SNX’ och sedan valutan du satte in till Cex.io. I rutan märkt ”ditt belopp” anger du antingen summan av dina pengar du vill spendera eller mängden SNX du vill köpa.

Det finns också möjligheten att ”köpa med allt mitt tillgängliga saldo”. När du är klar trycker du på köp. Du kommer att få en sammanfattning av ditt köp. Om du är nöjd med det du ser, klicka på ”köp nu”. Grattis! Du äger nu lite Synthetix. BRD är en mobil plånbok som erbjuder möjligheten att skapa olika typer av kryptovaluta plånböcker inklusive en som stöder Synthetix. Du kan sedan ta emot, lagra och skicka Synthetix från den plånboken. BRD-plånboken är gratis men du behöver en mobiltelefon för att kunna använda den – gå till antingen Apple Store eller Google Play Store för att ladda ner och installera den. När plånboken väl är installerad är det enkelt att skapa en Synthetix-plånbok – tryck bara på ”hantera plånböcker”, klicka på ”+”-ikonen och sök efter Synthetix och klicka på ”Lägg till”.

Det kommer nu att finnas en ny Synthetix-plånbok på hemskärmen. Klicka på den så får du möjlighet att skicka och ta emot mynt. Mer detaljerade instruktioner finns här. Obs: Du kan köpa kryptovaluta direkt genom BRD-plånboken men vi skulle inte rekommendera det – avgifterna kan vara mycket högre jämfört med att köpa via börserna som listas ovan. MyEtherWallet är en webbtjänst som erbjuder möjligheten att skapa en Ethereum-plånbok (Ethereum är blockkedjan som Synthetix finns på).

Du kan sedan ta emot, lagra och skicka Synthetix från den plånboken. Tjänsten är gratis att använda och du kan skapa hur många plånböcker du vill. Men dessa plånböcker är bara så säkra som dina egna säkerhetspraxiser – om du inte håller din brandvägg och antivirusprogram uppdaterade på din dator, eller om du besöker en webbplats som har blivit utsatt för intrång kan du ha din plånbok hackad och dess innehåll stulet (och det är anledningen till att vi rekommenderar en mycket säkrare plånbok som en Ledger Nano S eller Ledger Nano X) Om du vill använda MyEtherWallet, gå till den officiella webbplatsen (se till att webbadressen ser korrekt ut i din webbläsare eftersom många falska webbplatser har dykt upp och låtsas vara MyEtherWallet.com och sedan stjäla mynt) och följ guiden för att ”skapa en ny plånbok”.

Viktig information: BASERA INTE NÅGOT INVESTERINGSBESLUT PÅ NÅGOT MATERIAL SOM FINNS PÅ DENNA WEBBPLATS. Författaren är inte registrerad som investeringsrådgivare vare sig hos US Securities and Exchange Commission (”SEC”) eller hos UK Financial Conduct Authority (FCA). Författaren är varken licensierad eller kvalificerad att ge investeringsrådgivning. Den här guiden är inte och ska inte tolkas som investeringsråd, en rekommendation angående ett tillvägagångssätt eller som ett stöd för kryptovaluta eller någon specifik leverantör, tjänst eller erbjudande. Det är ingen rekommendation att handla. Kryptovalutor är spekulativa och komplexa, och de innebär betydande risker – de är mycket volatila och känsliga för sekundär aktivitet. Resultatet är oförutsägbart och tidigare resultat är ingen garanti för framtida resultat. Tänk på dina egna omständigheter och få dina egna råd innan du förlitar dig på denna information. Du bör också verifiera vilken produkt eller tjänst som helst (inklusive dess juridiska status och relevanta regulatoriska krav) och konsultera de relevanta tillsynsmyndigheternas webbplatser innan du fattar något beslut. Författaren kan ha innehav i de diskuterade kryptovalutorna.

Alla produktnamn, varumärken, varumärken, fotografier och logotyper tillhör sina respektive ägare. Pexcash.com och dess dotterbolag gör informationen på denna webbplats tillgänglig som en tjänst för sina kunder och andra besökare, för att endast användas i informationssyfte. Även om vi har försökt tillhandahålla korrekt och aktuell information och har förlitat oss på källor som vi tror är tillförlitliga, kan webbplatsen innehålla oavsiktliga tekniska eller faktiska felaktigheter.

Pexcash.com garanterar inte riktigheten eller fullständigheten av det material som tillhandahålls, vare sig uttryckligen eller underförstått, och frånsäger sig uttryckligen alla garantier eller säljbarhet eller lämplighet för ett visst ändamål. Varken Pexcash.com eller någon av dess dotterbolag, styrelseledamöter, tjänstemän eller anställda, eller någon tredje parts leverantör, kommer att vara ansvariga eller ha något ansvar för någon förlust eller skada som du åsamkas i händelse av något fel eller avbrott på denna webbplats, eller som härrör från handling eller underlåtenhet från någon annan part som är involverad i att göra denna webbplats eller informationen i den tillgänglig, eller av någon annan orsak som har att göra med din åtkomst till, oförmåga att få tillgång till eller användning av webbplatsen eller dessa material. Beslut baserade på information som finns på denna webbplats är användarens ensamma ansvar, och i utbyte mot att använda denna webbplats samtycker du till att hålla Pexcash.comoch dess dotterbolag oskadliga mot alla skadeståndsanspråk som uppstår från alla beslut du fattar baserat på sådan information . Kolla in vår integritetspolicy här.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish