Home » Blog » Hur man köper StormX (STMX) | En Steg För Steg Guide

Hur man köper StormX (STMX) | En Steg För Steg Guide

Storm (STORM) syftar till att skapa en blockchain-baserad, gamifierad, mikrouppgiftsmarknadsplats (Storm Market) som gör det möjligt för användare att tjäna på STORM ERC-20-tokens genom att utföra olika uppgifter. Med disintermediation som möjliggörs av blockchain-teknik, erbjuder Storm Market fördelen av reducerade transaktionsavgifter för deltagare i sitt nätverk. Detta tillåter också kompletta gamifierade mikrouppgifter och shopping online som tillåter användare att tjäna upp till 87,5 % krypto tillbaka som StormX Rewards-medlem. Storm (STORM) syftar till att skapa en blockchain-baserad, gamifierad, mikrouppgiftsmarknadsplats (Storm Market) som gör det möjligt för användare att tjäna på STORM ERC-20-tokens genom att utföra olika uppgifter.

Vad är kryptovaluta?

Kryptovaluta är en digital valuta som skapas och hanteras genom avancerade krypteringstekniker som kallas kryptografi. En kryptovaluta använder decentraliserad kontroll i motsats till centraliserade elektroniska pengar och centralbankssystem. Den decentraliserade kontrollen av varje kryptovaluta fungerar genom en blockchain, som är en offentlig transaktionsdatabas, som fungerar som en distribuerad reskontra. Låt oss förklara vad kryptovaluta är och ta reda på några av grunderna i det du behöver veta.

Så här köper du StormX Steg För Steg Guide

Det kan vara svårt att navigera genom all föråldrad och felaktig information om att köpa STMX. Vi anser att kryptovaluta bör vara tillgänglig för alla, och det är därför vi har skapat den här praktiska guiden om var man kan köpa StormX.

Steg 1: Öppna ett konto hos en mäklare

Du måste registrera dig hos en mäklare, i dessa tider kan du inte vara utan en gång och det är avgörande att använda en reglerad mäklare som får verka där, annars riskerar du att förlora pengar. eToro är en sådan mäklare, och den bästa STMX-börsen, för att registrera dig, klicka bara på öppet konto i följande tabell eller jämför andra alternativ.

Steg 2: Verifiera ditt konto

Eftersom eToro är en reglerad plattform måste du slutföra KYC-processen, detta är standardpraxis och tar bara ett par minuter. Du måste uppvisa fotolegitimation (pass, körkort) och adressbevis (kostnadsräkning, kontoutdrag).

Steg 3: Finansiera ditt eToro-konto

När du har registrerat dig och verifierat ditt konto måste du sätta in pengar. eToro accepterar kredit-/betalkort, banköverföringar och även e-plånböcker. Så oavsett vad du föredrar kommer det att finnas något för dig.

Steg 4: Sök efter StormX

Nu när du har finansierat ditt eToro-konto skriver du bara “StormX” i sökfältet högst upp på skärmen och trycker på “handla” .

Steg 5: Köp STMX

Allt som återstår är att köpa några STMX. Ange bara beloppet du vill köpa och tryck på “köp” knapp. Beloppet du köpte kommer automatiskt att krediteras ditt konto där du kan övervaka dess prestanda.

Hur & Var kan du köpa StormX

Allt som allt är STMX en otroligt intressant teknik som har potential att lösa några stora problem i kryptoområdet. Efter att ha läst den här guiden bör du veta hur du köper denna investering med den bästa börsen eller plattformen. Vi rekommenderar eToro alla som letar efter en reglerad, lättanvänd, fullfjädrad börs. Som med alla utbyten är det avgörande att du ställer in 2FA när du använder eToro eftersom det säkerställer att dina pengar är helt säkra.

Med disintermediation som möjliggörs av blockchain-teknik, erbjuder Storm Market fördelen av reducerade transaktionsavgifter för deltagare i sitt nätverk. Detta tillåter också kompletta gamifierade mikrouppgifter och shopping online som tillåter användare att tjäna upp till 87,5 % krypto tillbaka som StormX Rewards-medlem. Det går inte att köpa StormX direkt på Binance, men du kan köpa Bitcoin med ett kreditkort eller betalkort på Binance och sedan byta ut det mot StormX. Eller om du föredrar kan du köpa Bitcoin från någon annanstans och skicka den till Binance: guider för att köpa Bitcoin och skicka den finns här. Vilket av alternativen ovan du än väljer är det första steget att gå med i Binance- klicka här för att gå till sajten. Ange din e-postadress och ett starkt lösenord (ta lösenordssäkerhet lika seriöst som du skulle göra för ditt bankkonto).

Klicka på kryssrutan för att bekräfta att du är över 18 och klicka på ”skapa konto”. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en verifieringskod. Gå och hitta det e-postmeddelandet (kolla din skräppost- eller skräppostmapp om du inte ser det inom en minut eller två). När du har koden anger du den på denna sida. Om du köper Bitcoin från en annan börs och skickar den till Binance, klicka här. Annars fortsätt att följa den här guiden. Du kommer att få några alternativ för hur du kommer igång. Du kommer dock inte att kunna använda något av dessa alternativ förrän du har lagt till mer säkerhet till ditt konto och verifierat din identitet. Så klicka för tillfället på länken ”gå till instrumentpanelen”.

Du kommer att bli ombedd att öka ditt kontosäkerhet genom att aktivera 2FA (tvåfaktorsautentisering). Klicka på Google-autentiseringsalternativet och följ instruktionerna för att ställa in det. När ditt konto är säkrat går du tillbaka till instrumentpanelen och klickar på ”säkerhet”. På den här sidan kommer du att se ’grundläggande information’. Klicka på ’verifiera’. Ange ditt namn och din adress som det står på din personliga legitimation (till exempel ditt pass, nationellt ID-kort eller körkort). Du kommer då att bli ombedd att verifiera din identitet och ditt ansikte. Starta verifieringen. Välj vilket land din legitimation utfärdades i och vilken typ av legitimation du har.

Du kommer då att ges möjlighet att antingen ta ett foto av identifieringen och ditt ansikte med din webbkamera eller ladda upp filer av samma. Om du använder en mobiltelefon kan du klicka på den medföljande länken för att fortsätta verifieringen på din telefon. Följ verifieringsinstruktionerna tills du lyckas. Det kan ta lite tid innan din verifiering tillämpas på ditt konto, så ha tålamod. Nu när ditt konto är säkert och identitetsverifierad, klicka på ”köp krypto” och ”kredit-/betalkort” i toppmenyn. På nästa sida får du möjlighet att välja önskad valuta. Ange det belopp du vill spendera. Välj Bitcoin från rullgardinsmenyn. Du kan bli ombedd att lämna ytterligare information. Detta för att uppfylla internationella regler. Du kan få veta att ditt konto granskas för att bedöma om du är berättigad att köpa kryptovalutor med ett kreditkort eller betalkort.

Den här granskningen tar vanligtvis under två minuter men kan ta upp till två timmar. När granskningen har passerat kommer du att bli ombedd att lägga till dina kredit- eller betalkortsuppgifter i Binance. När uppgifterna har angetts kommer du att få en sammanfattning av ditt köp. Om du är nöjd med det du ser klicka på ”bekräfta”. Din Bitcoin kommer snart att finnas i din Binance-plånbok. Klicka nu här för att gå till Bitcoin/StormX-börsen på Binance. Utbytessidan kan se överväldigande ut till en början men oroa dig inte, du kommer bara att använda en liten del av den. Det finns två sätt att köpa StormX – en limitorder (mer komplicerad) och ett marknadsköp (mycket enkel):

En limitorder låter dig manuellt ställa in priset för vilket du vill köpa StormX (STMX). I avsnittet ’utbyte’ på sidan väljer du ’gräns’. Ange priset (prissatt i Bitcoin) du vill betala för StormX i ’pris’-rutan. Ange sedan mängden StormX (STMX) du vill köpa i ”belopp”. Du kommer att få veta det totala beloppet av Bitcoin beställningen kommer att kosta. Tryck på ’köp STMX’. Obs: din beställning kommer bara att fyllas om priset på StormX når det pris du anger. Ett marknadsköp fyller din beställning automatiskt till bästa tillgängliga pris. I avsnittet ”utbyte” på sidan väljer du ”marknad”. Fyll i hur många STMX du vill köpa i rutan märkt ”belopp”. Det kan vara lättare att använda procentknapparna under inmatningsrutan – tryck till exempel på 50 % om du vill byta ut 50 % av din Bitcoin mot STMX. När du är nöjd med beloppet trycker du på den gröna knappen märkt ”köp STMX”.

Din beställning kommer att fyllas omedelbart. Grattis – du äger nu StormX! Om du i framtiden bestämmer dig för att sälja din StormX kan du göra det enkelt genom att använda samma ”limit”- eller ”market”-metod, men med alternativet ”sälj” istället. På den här sidan kommer du att få en Bitcoin (BTC) adress. Nu måste du köpa lite Bitcoin. Följ vår guide för att köpa Bitcoin här. När du har Bitcoin, skicka den till din Binance Bitcoin (BTC) adress. Processen att skicka Bitcoin varierar beroende på utbyte, men guiden du använde för att köpa Bitcoin kommer också att förklara hur du skickar den. Det kan ta 20-60 minuter för Bitcoin att skicka och bekräfta. Du behöver inte sitta och vänta – när din Bitcoin väl har deponerats till Binance kommer du att få ett bekräftelsemail. När du har fått e-postmeddelandet klicka här för att gå till Bitcoin/StormX-börsen på Binance. Utbytessidan kan se överväldigande ut till en början men oroa dig inte, du kommer bara att använda en liten del av den.

Det finns två sätt att köpa StormX – en limitorder (mer komplicerad) och ett marknadsköp (mycket enkel): En limitorder låter dig manuellt ställa in priset för vilket du vill köpa StormX (STMX). I avsnittet ’utbyte’ på sidan väljer du ’gräns’. Ange priset (prissatt i Bitcoin) du vill betala för StormX i ’pris’-rutan. Ange sedan mängden StormX (STMX) du vill köpa i ”belopp”. Du kommer att få veta det totala beloppet av Bitcoin beställningen kommer att kosta. Tryck på ’köp STMX’. Obs: din beställning kommer bara att fyllas om priset på StormX når det pris du anger. Ett marknadsköp fyller din beställning automatiskt till bästa tillgängliga pris. I avsnittet ”utbyte” på sidan väljer du ”marknad”. Fyll i hur många STMX du vill köpa i rutan märkt ”belopp”. Det kan vara lättare att använda procentknapparna under inmatningsrutan – tryck till exempel på 50 % om du vill byta ut 50 % av din Bitcoin mot STMX. När du är nöjd med beloppet trycker du på den gröna knappen märkt ”köp STMX”.

Din beställning kommer att fyllas omedelbart. Grattis – du äger nu StormX! Om du i framtiden bestämmer dig för att sälja din StormX kan du göra det enkelt genom att använda samma ”limit”- eller ”market”-metod, men med alternativet ”sälj” istället. Tyvärr har Binance hindrat amerikanska medborgare från att använda deras internationella utbyte. Istället har Binance byggt en USA-baserad börs, men den tillåter inte köp av StormX. Du kan använda ett VPN (virtuellt privat nätverk) som gör att du verkar ha tillgång till internet från ett annat land. Du kan läsa mer om vad en VPN är här. Det rekommenderas starkt att du använder en säker betald VPN: du har att göra med pengar trots allt. Men om du verkligen inte vill kan du hitta den bästa gratis VPN-mjukvaran på Techradar. Det är mycket viktigt att notera att du måste använda ett VPN VARJE gång du använder Binance international, annars kan det upptäckas att du är i USA och ditt konto kommer att låsas. Om ditt konto är låst kanske du inte kan ta ut någon kryptovaluta du har lagrat i det. När ditt VPN är konfigurerat, följ den här guiden för att köpa StormX på Binance.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish