Home » Blog » Hur man köper Aragon (ANT) | En Steg För Steg Guide

Hur man köper Aragon (ANT) | En Steg För Steg Guide

Aragon (ANT) är en decentraliserad plattform byggd på Ethereum-nätverket som erbjuder ett modulärt sätt att skapa och hantera dApps, kryptoprotokoll och decentraliserade autonoma organisationer (DAO). ANT ERC-20 token kommer att göra det möjligt för dess innehavare att styra Aragon Network.

Vad är kryptovaluta?

Kryptovaluta är en digital valuta som skapas och hanteras genom avancerade krypteringstekniker som kallas kryptografi. En kryptovaluta använder decentraliserad kontroll i motsats till centraliserade elektroniska pengar och centralbankssystem. Den decentraliserade kontrollen av varje kryptovaluta fungerar genom en blockchain, som är en offentlig transaktionsdatabas, som fungerar som en distribuerad reskontra. Låt oss förklara vad kryptovaluta är och ta reda på några av grunderna i det du behöver veta.

Så här köper du Aragon Steg För Steg Guide

Det kan vara svårt att navigera genom all föråldrad och felaktig information om att köpa ANT. Vi anser att kryptovaluta bör vara tillgänglig för alla, och det är därför vi har skapat den här praktiska guiden om var man kan köpa Aragon.

Steg 1: Öppna ett konto hos en mäklare

Du måste registrera dig hos en mäklare, i dessa tider kan du inte vara utan en gång och det är avgörande att använda en reglerad mäklare som får verka där, annars riskerar du att förlora pengar. eToro är en sådan mäklare, och den bästa ANT-börsen, för att registrera dig, klicka bara på öppet konto i följande tabell eller jämför andra alternativ.

Steg 2: Verifiera ditt konto

Eftersom eToro är en reglerad plattform måste du slutföra KYC-processen, detta är standardpraxis och tar bara ett par minuter. Du måste uppvisa fotolegitimation (pass, körkort) och adressbevis (kostnadsräkning, kontoutdrag).

Steg 3: Finansiera ditt eToro-konto

När du har registrerat dig och verifierat ditt konto måste du sätta in pengar. eToro accepterar kredit-/betalkort, banköverföringar och även e-plånböcker. Så oavsett vad du föredrar kommer det att finnas något för dig.

Steg 4: Sök efter Aragon

Nu när du har finansierat ditt eToro-konto skriver du bara “Aragon” i sökfältet högst upp på skärmen och trycker på “handla” .

Steg 5: Köp ANT

Allt som återstår är att köpa några ANT. Ange bara beloppet du vill köpa och tryck på “köp” knapp. Beloppet du köpte kommer automatiskt att krediteras ditt konto där du kan övervaka dess prestanda.

Hur & Var kan du köpa Aragon

Allt som allt är ANT en otroligt intressant teknik som har potential att lösa några stora problem i kryptoområdet. Efter att ha läst den här guiden bör du veta hur du köper denna investering med den bästa börsen eller plattformen. Vi rekommenderar eToro alla som letar efter en reglerad, lättanvänd, fullfjädrad börs. Som med alla utbyten är det avgörande att du ställer in 2FA när du använder eToro eftersom det säkerställer att dina pengar är helt säkra.

Hur man köper Aragon på Cex.io

Steg 1: Skapa ett konto på Cex.io

Klicka här för att gå till Cex.io

Klicka på ”Skapa konto”. Ange din e-postadress, ditt hemland och ett starkt lösenord (ta lösenordssäkerheten för detta lika allvarligt som du skulle göra för ditt bankkonto). Klicka på kryssrutan för att acceptera webbplatsens användarvillkor. Tryck på ’Skapa konto’.

Du kommer att ha fått ett e-postmeddelande från Cex.io. Öppna den och klicka på länken inuti för att bekräfta att din e-postadress är äkta.

För att köpa Aragon måste du nu tillhandahålla lite personlig information för att bevisa att du är den du säger att du är.

Ange ditt namn och födelsedatum. Tryck på ’Nästa’.

Innan du kan köpa Aragon måste du verifiera din identitet. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av skärmen och välj ”verifiering” i rullgardinsmenyn.

Ange ditt hemland och telefonnummer.

På nästa sida väljer du vilken typ av dokument du ska använda för att verifiera din identitet. Du kan använda pass, nationellt id-kort eller körkort.

Du måste ladda upp en bild av dokumentet tillsammans med ett tydligt fotografi av dig själv som håller i det.

Nu när ditt konto är verifierat klicka på ”ekonomi” i toppmenyn. Välj vilken valuta du vill betala till Cex.io och tryck på ’insättning’.

Beroende på vilken valuta du använder kommer du att få olika alternativ för hur du sätter in pengar till Cex.io.

Välj vilken du vill använda. Ange summan pengar du vill sätta in i den högra kolumnen och följ sedan instruktionerna.

När din insättning har lyckats kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar att pengarna finns på ditt konto.

Nu när pengarna finns på ditt konto klicka på ”köp/sälj”.

I rullgardinsrutorna väljer du ’ANT’ och sedan valutan du satte in till Cex.io.

I rutan märkt ”ditt belopp” anger du antingen summan av dina pengar du vill spendera eller mängden ANT du vill köpa. Det finns också möjligheten att ”köpa med allt mitt tillgängliga saldo”. När du är klar trycker du på köp.

Du kommer att få en sammanfattning av ditt köp.

Om du är nöjd med det du ser, klicka på ”köp nu”.

Grattis! Du äger nu lite Aragon.

Datorer och telefoner hackas. Webbplatser kör olaglig kod för att stjäla lösenord. Bedragare lurar folk att klicka på länkar som stjäl information från deras datorer.

En försvarslinje för att förhindra att din Aragon blir stulen är viktig. Det är där hårdvaruplånböcker kommer in.

Hårdvaruplånböcker är som säkra USB-minnen med ett jobb – att vara en brandvägg mellan din Aragon och omvärlden.

För att göra detta krypterar de de privata nycklarna till dina kryptovaluta-plånböcker så att ingen – inte ens du – kan känna till dem. På så sätt har bara någon med fysisk tillgång till din hårdvaruplånbok – och som också känner till dess lösenord – en chans att komma åt och flytta dina mynt.

Hårdvaruplånbokstillverkaren Ledger är märket vi rekommenderar eftersom deras produkter i flera år har haft ett gediget rykte för säkerhet och användarvänlighet. Ledger-plånböcker stöder lagring och sändning av Aragon såväl som många andra kryptovalutor – du kan se en fullständig lista här.

Ledger Nano S (du kan få en från den officiella Ledger-webbplatsen eller Amazon) är bra för nybörjare, eller den mer avancerade Ledger Nano X, som stöder Bluetooth, är bra för dem som tror att de kommer att använda sin plånbok regelbundet (du kan få en från den officiella Ledger-webbplatsen eller Amazon).

När du har din Ledger kan du hitta Ledger Nano S installationsguide här och Ledger Nano X installationsguide här.

Obs: Av säkerhetsskäl rekommenderar vi att du inte köper en Ledger från en sida som Ebay eftersom de kan manipuleras innan du får dem.

BRD är en mobil plånbok som erbjuder möjligheten att skapa olika typer av kryptovaluta plånböcker inklusive en som stöder Aragon. Du kan sedan ta emot, lagra och skicka Aragon från den plånboken.

BRD-plånboken är gratis, men du behöver en mobiltelefon för att kunna använda den – gå till antingen Apple Store eller Google Play Store för att ladda ner och installera den.

När plånboken väl är installerad är det enkelt att skapa en Aragon-plånbok – tryck bara på ”hantera plånböcker”, klicka på ”+”-ikonen och sök efter Aragon och klicka på ”Lägg till”.

Det kommer nu att finnas en ny Aragon-plånbok på startskärmen. Klicka på den så får du möjlighet att skicka och ta emot mynt. Mer detaljerade instruktioner finns här.

Obs: Du kan köpa kryptovaluta direkt genom BRD-plånboken men vi skulle inte rekommendera det – avgifterna kan vara mycket högre jämfört med att köpa via börserna som listas ovan.

MyEtherWallet är en webbtjänst som erbjuder möjligheten att skapa en Ethereum-plånbok (Ethereum är blockkedjan som Aragon finns på). Du kan sedan ta emot, lagra och skicka Aragon från den plånboken.

Tjänsten är gratis att använda och du kan skapa hur många plånböcker du vill

Men dessa plånböcker är bara lika säkra som din egen säkerhetspraxis – om du inte håller din brandvägg och antivirusprogram uppdaterade på din dator, eller om du besöker en webbplats som har blivit utsatt för intrång kan du ha din plånbok hackad och dess innehåll stulet (och det är anledningen till att vi rekommenderar en mycket säkrare plånbok som en Ledger Nano S eller Ledger Nano X)

Om du vill använda MyEtherWallet, gå till den officiella webbplatsen (se till att webbadressen ser korrekt ut i din webbläsare eftersom många falska sajter har dykt upp och låtsas vara MyEtherWallet.com och sedan stjäla mynt) och följ guiden för att skapa en ny plånbok ’.

Trust är en mobiltelefonbaserad kryptovaluta-plånbok som stöder lagring, sändning och mottagning av ledande kryptovalutor, inklusive Aragon.

Du kan ställa in din plånbok utan att ge några personliga detaljer så att du kan vara anonym, och plånbokens privata nyckel lagras lokalt på din telefon så att du garanteras integritet.

Trust inkluderar även en Web3-webbläsare som låter dig interagera med decentraliserade applikationer (DApp) via appen. Decentraliserade applikationer är för närvarande inte vanliga men de ökar i popularitet.

Du kan få länkar för att ladda ner Trust wallet genom att klicka här.

Obs: Du kan köpa kryptovalutor direkt genom Trust wallet – men vi skulle inte rekommendera det eftersom du inte får den bästa växelkursen för dina pengar.

Viktig information: BASERA INTE NÅGOT INVESTERINGSBESLUT PÅ NÅGOT MATERIAL SOM FINNS PÅ DENNA WEBBPLATS. Författaren är inte registrerad som investeringsrådgivare vare sig hos U. S. Securities and Exchange Commission (”SEC”) eller hos U.K. Financial Conduct Authority (FCA). Författaren är varken licensierad eller kvalificerad att ge investeringsrådgivning. Den här guiden är inte och ska inte tolkas som investeringsråd, en rekommendation angående ett tillvägagångssätt eller som ett stöd för kryptovaluta eller någon specifik leverantör, tjänst eller erbjudande. Det är ingen rekommendation att handla. Kryptovalutor är spekulativa och komplexa, och de innebär betydande risker – de är mycket volatila och känsliga för sekundär aktivitet. Resultatet är oförutsägbart och tidigare resultat är ingen garanti för framtida resultat. Tänk på dina egna omständigheter och få dina egna råd innan du förlitar dig på denna information. Du bör också verifiera vilken produkt eller tjänst som helst (inklusive dess juridiska status och relevanta regulatoriska krav) och konsultera de relevanta tillsynsmyndigheternas webbplatser innan du fattar något beslut. Författaren kan ha innehav i de diskuterade kryptovalutorna. Alla produktnamn, varumärken, varumärken, fotografier och logotyper tillhör sina respektive ägare.

pexcash.com och dess dotterbolag gör informationen på denna webbplats tillgänglig som en tjänst för sina kunder och andra besökare, för att endast användas i informationssyfte. Även om vi har försökt tillhandahålla korrekt och aktuell information och har förlitat oss på källor som vi tror är tillförlitliga, kan webbplatsen innehålla oavsiktliga tekniska eller faktiska felaktigheter. pexcash.com garanterar inte riktigheten eller fullständigheten av det material som tillhandahålls, vare sig uttryckligen eller underförstått, och frånsäger sig uttryckligen alla garantier eller säljbarhet eller lämplighet för ett visst ändamål. Varken pexcash.com eller någon av dess dotterbolag, styrelseledamöter, tjänstemän eller anställda, eller någon tredje parts leverantör, kommer att hållas ansvariga eller ha något ansvar för någon förlust eller skada som du åsamkas i händelse av något fel eller avbrott på denna webbplats, eller som härrör från handling eller underlåtenhet från någon annan part som är involverad i att göra denna webbplats eller informationen i den tillgänglig, eller av någon annan orsak som har att göra med din åtkomst till, oförmåga att få tillgång till eller användning av webbplatsen eller dessa material. Beslut baserade på information som finns på denna webbplats är användarens ensamma ansvar, och i utbyte mot att använda denna webbplats samtycker du till att hålla pexcash.com och dess dotterbolag oskadliga mot alla skadeståndsanspråk som uppstår från beslut som du fattar baserat på sådan information .

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish