Home » Blog » Investera i Shiba Inu – Hur man investerar i Shiba Inu för nybörjare

Investera i Shiba Inu – Hur man investerar i Shiba Inu för nybörjare

Shiba Inu är ett meme-mynt med dogetema skapat 2020 av en enhet som heter Ryoshi. Designad för att överträffa Dogecoin, har Shiba Inu kunnat vinna anmärkningsvärd dragkraft på kryptovalutamarknaden sedan lanseringen.

Denna guide är skriven för att förklara hur man investerar i Shiba Inu. På den här sidan får du lära dig stegen som krävs för att köpa myntet, riskerna som måste beaktas och vilken Shiba Inu-mäklare som är mest lämplig för dig att använda.

Hur man investerar i Shiba Inu – Välj en mäklare

Som smart investerare skulle du vilja köp Shiba Inu på det mest kostnadseffektiva sättet. I så fall måste du noggrant välja en lämplig mäklare där du ska köpa token. För att göra denna process enkel har vi skisserat de bästa platserna för dig att investera i Shiba Inu.

 • eToro – totalt sett bästa stället att investera i Shiba Inu
 • Coinbase – Fantastiskt Mäklare att investera i Shiba Inu för nybörjare
 • Binance – Bästa stället att investera i Shiba Inu för tillgångsmångfald
 • OKEx – Investera i Shiba Inu via en kryptoinsättning
 • Capital.com – Handla Shiba Inu med CFD:er med hävstång

Vi har tillhandahållit en omfattande genomgång av dessa plattformar längre ner i den här guiden Hur man investerar i Shiba Inu

Hur att investera i Shiba Inu – En snabbguide för 2022

Du kanske vill förstå de avgörande stegen för att köpa Shiba Inu. I så fall behöver du en quickfire-genomgång. Nedan har vi kort diskuterat hur man investerar i Shiba Inu med eToro — en kostnadseffektiv mäklare som regleras av flera finansiella organ.

 • Steg 1: Skapa ett konto med eToro: Detta är det första steg för att komma igång med mäklaren. Du kan öppna ett konto på mindre än en minut genom att förse eToro med nödvändiga personuppgifter och kontaktuppgifter. Du måste också bestämma dig för ett användarnamn/lösenord för ditt konto.
 • Steg 2: Ladda upp ditt ID: eToro är en reglerad mäklare där du kan göra betalningar med fiat-pengar. Därför måste du genomgå en Know Your Customer (KYC)-procedur för att verifiera din identitet. Du kan göra detta genom att ladda upp en kopia av ditt ID.
 • Steg 3: Sätt in pengar: eToro erbjuder dig många alternativ för att lägga till pengar på ditt konto. Detta inkluderar betal-/kreditkort, Neteller, Paypal och banköverföringar.
 • Steg 4: Investera i Shiba Inu: Klicka på sökfältet och ange ”Shiba Inu.” När token dyker upp klickar du på ”Bytta” och anger beloppet du vill lägga bakom tillgången. Det minsta du kan ange här är $25.

När du har slutfört stegen ovan har du framgångsrikt lärt dig hur du investerar i Shiba Inu.

Var du kan köpa Shiba Inu – Fullständiga mäklarrecensioner

Värt att notera är det faktum att du har hundratals plattformar genom vilka du kan investera i Shiba Inu. Även om detta innebär att du har många alternativ, är utmaningen att du inte kan gå igenom dem alla för att bestämma den mest lämpliga plattformen. Även om du väljer att noggrant utvärdera alla dessa mäklare, skulle du lägga mycket tid på den uppgiften.

Därför har vårt forskarteam undersökt dessa plattformar och kommit fram till de bästa platserna att investera i Shiba Inu.

1. eToro – Totalt sett bästa stället att investera i Shiba Inu

Mer än 20 miljoner människor använder eToro, vilket är en betydande indikation på mäklarens rykte på marknaden. Efter vår marknadsundersökning fann vi att eToro är det bästa stället att investera i Shiba Inu, inte minst eftersom mäklaren är godkänd i flera jurisdiktioner.

 • Några av de finansiella organ som reglerar eToro inkluderar SEC, ASIC, och FCA. I slutändan betyder detta att du kan investera i Shiba Inu utan att behöva oroa dig för säkerheten för dina pengar.
 • Dessutom tar det cirka fem minuter att komma igång med eToro. Du behöver helt enkelt besöka mäklarens hemsida för att öppna ett konto. Gör sedan en minsta insättning på $200 ($50 om du är en amerikansk kund), varefter du kan skapa en köporder för att investera i Shiba Inu.
 • En imponerande sak med denna mäklare är att du kan börja din Shiba Inu investeringsresa med $25. Detta gör eToro praktiskt för nybörjare som funderar på att investera i Shiba Inu utan att spendera för mycket.
 • Dessutom har mäklaren ett vänligt användargränssnitt som gör att du enkelt kan flytta över de olika investeringsstegen

När det kommer till marknader som stöds ger eToro dig dussintals tokens som du kan investera i. Därför, om du vill köpa Shiba Inu och några fler tokens, kan du välja bland de 30+ digitala valutorna som finns listade på eToro. Några av dessa tokens inkluderar Cosmos, EOS, Chainlink. Litecoin och NEO – bland annat.

Du kan investera på alla dessa marknader genom ditt betal-/kreditkort. Andra tillgängliga alternativ inkluderar banköverföringar och e-plånböcker som Apple Pay, Neteller, Skrill, Paypal och mer.

Som nybörjare vill du ha en mäklare som ger dig verktyg för att göra investeringen process bekvämt. eToro gör detta genom många funktioner som kopiehandelsverktyget. Miljontals användare på eToro utnyttjar denna funktion för att investera passivt. Här är allt du behöver göra att välja en framgångsrik handlare. Sedan kommer mäklaren att kopiera sina positioner och replikera dem i din portfölj.

Ett annat verktyg på eToro är CryptoPortfolio — som låter dig investera i flera digitala tokens via en enda handel.

Sistligen erbjuder eToro personliga plånbokstjänster, vilket är en anmärkningsvärd funktion för dig som nybörjare inom kryptovalutaområdet.

Med hjälp av mäklarens inbyggda plånbok kan du lagra din Shiba Inu tokens säkert. På samma sätt, när du är redo att ta ut din Shiba Inu-investering, kan du skapa en ”Sälj”-order direkt från din portfölj. I slutändan låter mäklaren dig köpa, lagra och sälja dina tokens på en och samma plattform.

Proffs

  • Investera i kryptovalutor på spridningsbasis
  • Minsta investering per handel från bara 25 USD
  • Stöder betal-/kreditkort, e-plånböcker och lokala banköverföringar
  • Registrerad hos FINRA/SEC och reglerad av FCA, CySEC och ASIC
  • Minsta insättning på $50 och inga transaktionsavgifter för amerikanska medborgare
  • Används av över 20 miljoner människor
  • Perfekt för nybörjare

< li> Sociala och kopieringsverktyg

Nackdelar

  • Kanske för grundläggande för tekniska handlare
  • Inget stöd för MT4 eller MT5

li>

Investera i Shiba Inu från $25 nu

Kryptotillgångar är mycket volatila oreglerade investeringsprodukter. Inget skydd för investerare i EU. 67 % av privata investerares konton förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör.

2. Webull: Handla smartare på några minuter utan provision

Vill du börja handla SHIB? Kolla in Webull – en onlinehandelsplattform som erbjuder oslagbara priser, funktioner och verktyg för att hjälpa användare att lyckas. Dessutom finns det ingen provision på varje handel! Oavsett om du är ny på marknaden eller ett erfaret proffs, har Webull något för alla. Så logga in nu och kom igång!

Letar du efter ett sätt att investera utan att betala stora avgifter? Med Webull kan du! Med denna innovativa plattform kan du investera i aktier, ETF:er, optioner och kryptovalutor utan att behöva oroa dig för några extra kostnader. Så vad väntar du på? Registrera dig idag och börja investera dina pengar med lätthet.

Med Webulls snygga och lättanvända skrivbordsapp kommer du att kunna hålla koll på dina investeringar som ett proffs.

Vill du investera i kryptovalutor utan att betala upprörande provisioner?

Se inte längre än till Webull. Webulls plattform erbjuder provisionsfri handel med kryptor, samt en spread på 1%. Så du kan fortfarande få de bästa erbjudandena utan att spränga din budget. Så registrera dig idag och börja dra nytta av den blomstrande kryptovalutamarknaden!

Webull är den perfekta destinationen för alla dina investeringsbehov! Uttag och insättningar som görs via ACH-överföringar är gratis, så du kan behålla mer av dina pengar där de hör hemma: i din portfölj. Banköverföringar kommer att kosta dig $8 styck, men det är fortfarande ett litet pris att betala för alla funktioner som Webull erbjuder. Så varför vänta? Registrera dig idag och se hur vinsterna börjar rulla in!

Fördelar

 • Ingen provision på affärer, någonsin
 • Inga kontominimum
 • Öppna ditt konto på bara några minuter
 • Brett utbud av verktyg för handlare
 • Inga avgifter för handel med krypto

Nackdelar

 • Kryptospreadar börjar på 1 %
 • För förenklat för erfarna handlare
 • Brist på fonder
 • Inget stöd för e-plånböcker eller debet/kredit kort

Investera i Shiba Inu från $25 nu på eToro, #1 mäklare på kryptoområdet. Kryptotillgångar är mycket volatila oreglerade investeringsprodukter. Inget skydd för investerare i EU. 67 % av privata investerares konton förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör.

3. Coinbase – Bra mäklare att investera i Shiba Inu för nybörjare

Letar du efter ett ställe att investera i Shiba Inu? Se inte längre än Coinbase! Med alla funktioner du behöver för att komma igång säkert och säkert är Coinbase din bästa insats. Vi introducerar Coinbase, det enkla sättet att komma igång i den spännande världen av kryptovalutor! Med Coinbases enkla användargränssnitt kan du handla Shiba Inu, Bitcoin och Ethereum på några minuter. Coinbase gör det enkelt för dig att komma igång, så att du kan fokusera på det som är viktigt – dra nytta av dina affärer!

 1. När du har öppnat ett konto och slutfört KYC-stegen kommer du att kunna göra en insättning . När du har finansierat ditt konto kan du sedan fortsätta att investera i Shiba Inu.
 2. Men när det gäller avgifter, fann vårt forskarteam att Coinbase var dyrt. När du investerar i Shiba Inu via en debet-/kreditbetalning får du en provision på nästan 4 %. Som en nybörjare som vill investera på ett kostnadseffektivt sätt kanske denna prisstruktur inte är ditt bästa alternativ. Men om du inte ser den höga avgiftsstrukturen som en utmaning, finns det några andra fantastiska funktioner som kommer med Coinbase.
 3. Till exempel har mäklaren etablerat sin närvaro på kryptovalutamarknaden som en supersäker plattform med cirka 73 miljoner verifierade användare. Några av säkerhetsåtgärderna som används av mäklaren inkluderar vitlistning av enheter och tvåfaktorsautentisering. Dessutom lagrar mäklaren 98 % av användarnas medel i kylförvaring för att hålla dina tokens utom räckhåll för hackare.
 4. Att investera i Shiba Inu är ett utmärkt sätt att säkerställa din framtida ekonomiska säkerhet. Med Coinbase kan du köpa, sälja och lagra denna värdefulla tillgång med tillförsikt och lätthet. Så registrera dig idag och se den fantastiska avkastning du kan uppnå!

Vill du ta dina handelskunskaper till nästa nivå? Då behöver du Coinbase Pro! Coinbases avancerade plattform erbjuder fler ordertyper och funktionalitet än dess ursprungliga plattform, vilket gör den perfekt för erfarna handlare. Med gräns- och stopporder till ditt förfogande har du allt du behöver för att utföra sofistikerade handelsstrategier. Så varför vänta? Börja handla på Coinbase Pro idag!

Fördelar

 • En av de mest populära kryptovalutabörserna
 • Cirka 73 miljoner verifierade användare
 • Stöder omedelbara betalkortsköp
 • Dussintals digitala valutor att välja mellan
 • Säkerhetsmetoder av institutionell kvalitet

Nackdelar

 • Insättningar med betalkort är dyra till 3,99 %
 • Du betalar en standardhandelsprovision på 1,49 %
 • Investera i Shiba Inu från 25 $ nu på eToro, #1 mäklare i kryptorymden

Kryptotillgångar är mycket volatila oreglerade investeringsprodukter. Inget skydd för investerare i EU. 67 % av privata investerares konton förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör.

4. Binance – Bästa stället att investera i Shiba Inu för tillgångsmångfald

Binance har blivit ett populärt namn i den digitala valutabranschen, inte minst för att plattformen är störst när det gäller handel volymer. Börsen listar hundratals tokens som du kan investera i.

Därför, om du har en långsiktig investeringsplan som involverar Shiba Inu och många andra tokens, kan Binance vara en bra plats för det ändamålet. Du kan också få tillgång till flera kartalternativ som du kan utnyttja för att fatta välgrundade beslut om marknaden.

 1. När det kommer till avgifter på Binance beror vad du kommer att ådra dig på din plats. Medan en amerikansk klient kommer att få 4,5 % för betalkortstransaktioner, kommer en brittisk användare att betala 1,8 % för samma tjänst. Utanför dessa två jurisdiktioner kan användare till och med få upp till 4 %.
 2. I huvudsak, om du funderar på att investera i Shiba Inu på ett kostnadseffektivt sätt, oavsett plats, kanske du borde titta på andra alternativ .
 3. Ändå, en viktig sak vi hittade med Binance är att utbytet ger dig flera alternativ för att lagra dina tokens. Du kan välja att lämna dina mynt på Binance, eftersom börsen har sin egen lagringsanläggning. När du använder det här alternativet behöver du inte bry dig om att skydda dina privata nycklar.
 4. Alternativt kan du välja att flytta dina tokens till Trust Wallet, som har Binances stöd. Detta kommer i form av en mobilapp – som är kompatibel med både iOS och Android.

Vill du komma in på kryptovalutamarknaden? Kolla in våra toppval för de bästa kryptohandelsplattformarna i Storbritannien. Vi har all information du behöver för att göra rätt val för dina investeringsbehov. Med pålitliga plattformar, robusta säkerhetsåtgärder och ett brett utbud av tillgängliga kryptovalutor kan du vara säker på att du får ut det mesta av din handelsupplevelse. Så varför vänta? Börja utforska idag!

Fördelar

 • Underlättar miljarder dollar i daglig handelsvolym
 • Stöder hundratals digitala tillgångspar
 • Nästan omedelbara insättningar via betal-/kreditkort
 • Handelskommission börjar på bara 0,1 % per bild
 • Erbjuder kryptosparkonton
 • Perfekt för både nybörjare och erfarna handlare lika

Nackdelar

 • Alla kryptovalutor som stöds kan inte köpas med ett betal-/kreditkort
 • Inga insättningar eller uttag via e-plånbok

Investera i Shiba Inu från $25 nu på eToro, #1 mäklare i kryptoområdet. Cryptotillgångar är mycket volatila oreglerade investeringsprodukter. Inget skydd för investerare i EU. 67 % av privatinvesterares konton förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör.

5. OKEx – Investera i Shiba Inu via en kryptoinsättning

På liknande sätt som Binance börjar handelskommissionen på OKEx från 0,1 %. Jämfört med vissa andra plattformar i det här utrymmet är denna frekvens relativt blygsam. För att handla Shiba Inu på OKEx måste du först köpa en välkänd token som Bitcoin eller USDT. Efter köpet kan du sedan fortsätta att byta ut myntet mot SHIB-tokens.

 • Detta gör OKEx till ett utmärkt alternativ för dig att investera i Shiba Inu om du redan har några digitala tokens i en privat plånbok. I så fall behöver du helt enkelt överföra tokens från plånboken till OKEx. Därifrån kommer du att utföra ett krypto-till-krypto-utbyte och ta emot dina SHIB-tokens på några sekunder. Det imponerande här är att du kan sätta in vilken som helst token som stöds även om det är ett mindre likvidt mynt.
 • Under åren har OKEx expanderat till över 200 nationer med mer än 20 miljoner kunder. Även om plattformen är oreglerad har den kunnat etablera en anmärkningsvärd närvaro i kryptovalutabranschen. Användare kan också välja att lagra sina tokens i plattformens förvaringsplånbok. I så fall har du fullständig kontroll över din investering – eftersom bara du kommer att hålla de privata nycklarna.

Om du letar efter ett sätt att tjäna pengar med krypto, behöver du inte leta längre än att satsa! Kolla in vår lista över de bästa kryptosatsningsplattformarna för att satsa dina mynt och börja tjäna belöningar idag. Med så många alternativ att välja mellan, är du säker på att hitta det perfekta för dig. Så vad väntar du på? Börja satsa idag!

Fördelar

 • Pålitlig kryptoväxling med över 20 miljoner användare
 • Mer än 400 digitala valutapar
 • Köp och sälj kryptovalutor med betal-/kreditkort eller banköverföring
 • Låga provisioner som börjar från 0,1 %
 • Fullständig mobilapp på Android och iOS
 • Bra rykte och mycket säkra

Nackdelar

 • Betal-/kreditkortsavgifter kan bli mer konkurrenskraftiga
 • Derivatprodukter är för komplexa för nybörjare

Investera i Shiba Inu från $25 nu på eToro, #1 mäklare i kryptoområdet. Kryptotillgångar är mycket volatila oreglerade investeringsprodukter. Inget skydd för investerare i EU. 67 % av privatinvesterares konton förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör.

6. Capital.com – Handla Shiba Inu via CFD:er med hävstångseffekt

Capital.com är en plattform som handlar med CFD:er (contracts-for-differences). I huvudsak betyder detta att när du väljer att handla Shiba Inu på Capital.com, kommer du att göra det baserat på tokens värde i motsats till att äga tillgången. Fördelen här är att du kan öppna och stänga många Shiba Inu-affärer inom en dag. Att använda denna plattform innebär dessutom att du inte behöver en plånbok för att lagra dina tokens.

 • Dessutom låter Capital.com dig handla med hävstång. Detta är en vanlig egenskap som många investerare i kryptovalutabranschen överväger innan de väljer en handelsplattform. När du använder hävstång på dina Shiba Inu-positioner kan du handla med mer kapital än du har på ditt konto. Detta utöver det faktum att mäklaren tillåter dig att öppna både långa och korta positioner, vilket innebär att du kan dra nytta av att Shiba Inus pris stiger och faller.
 • Medan detta form av handel kan verka teknisk, fann vårt forskarteam att Capital.com har ett vänligt gränssnitt för att göra denna process smidig. Dessutom har mäklaren snäva spreadar, och viktigast av allt, du kommer inte att betala en enda cent i provision när du handlar med Shiba Inu. Du får också tillgång till över 200 kryptovalutamarknader, vilket gör det enkelt att diversifiera till andra digitala tokens.

När det kommer till kryptoinvesteringar är det avgörande att ha rätt information till hands. Det är därför vi har satt ihop den här omfattande listan över de bästa kryptosignaltjänsterna. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller precis har börjat, har vi dig täckt. Så vad väntar du på? Börja surfa idag!

Fördelar

 • Topprankade spread betting och CFD-mäklare
 • Regleras av FCA
 • Minsta insättning bara $20 (betal-/kreditkort och e-plånböcker)
 • 0 % provision på alla marknader
 • Snäv spridning och inga insättnings-/uttagsavgifter
 • Tusentals finansiella marknader som stöds
 • Perfekt för nybörjare

Nackdelar

 • Avancerade handlare kanske tycker att plattformen är för enkel
 • Minimum insättning på $250 på banköverföringar
 • Ej tillgängligt i USA

Spread-spel och CFD:er är komplexa instrument och medför en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 76,25 % av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med spreadbets och/eller CFD:er med denna leverantör.

7. Crypto.com – Investera i SHIB och tjäna ränta på dina innehav

Vill du komma framåt i kryptovärlden? Då behöver du Crypto.com! Denna viktiga app har allt du behöver för att hålla dig informerad om dina mynt och marknader, så att du kan fatta de mest välgrundade investeringsbesluten som möjligt. Med praktiska funktioner som diagram och uppdaterad information kommer du att kunna hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och göra sunda val när det kommer till din portfölj. Så missa inte det – ladda ner Crypto.com idag!

 1. Crypto.com är det enklaste sättet att köpa och sälja digitala valutor! Du kan använda ditt betal- eller kreditkort för att köpa Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE) och Ripple (XRP). Dessutom finns Crypto.coms lyhörda kundtjänst alltid här för att hjälpa dig om du behöver hjälp.
 2. Om du behöver köpa eller sälja SHIB är Crypto.com den perfekta plattformen för dig! Vill du börja handla med Shiba Inu? Leta inte längre än Crypto.com! Crypto.coms avgifter är låga och börjar på bara 0,40 % för nya användare med en handelsvolym på upp till 25 000 USD i månaden, vilket gör det enkelt för dig att komma igång snabbt och enkelt.
 3. Tänker på att göra några seriösa besparingar på dina handelsavgifter? Crypto.com täcker dig – med volymbaserade rabatter som ger dig fler besparingar ju mer du handlar. Plus, betala dina avgifter i CRO och få ännu större rabatter. Så varför vänta? Registrera dig idag och börja spara!
 4. Dessutom erbjuder Crypto.com ett premium metall Crypto.com Visa-bankkort, som ger dig tillgång till dina pengar var som helst i världen. Dessutom får du CRO-belöningar för att fylla på ditt förbetalda Visa-kort och spendera det. Så missa inte det – registrera dig idag!

Med Crypto.com kan du få en bättre årlig ränta (APR) på din CRO! Satsa bara på din CRO i Crypto Earn, så får du mer ränta så länge den är insatt. Dessutom låter tjänsten Crypto Earn dig tjäna ränta på dina SHIB-innehav.

Dessutom, med Crypto.com kan du vara säker på att dina transaktioner är säkra och säkra. Crypto.com ger dig sinnesfrid att dina kryptovalutor är säkra och sunda – 100 % av dem lagras offline i kylförvaring. Detta gör att du kan öka din investering samtidigt som du ger dig sinnesfrid, i vetskap om att dina pengar är säkert lagrade hos Crypto.com. Så om du letar efter ett säkert och bekvämt sätt att lagra dina kryptovalutor är Crypto.com det perfekta valet!

Crypto.com är i farten! Företaget har slutfört en affär på 700 miljoner dollar för att döpa om Staples Center till Crypto.com Arena. Det här är enorma nyheter för alla i kryptovärlden, och alla kan inte vänta på att se vad mer Crypto.com har i rockärmen. Håll ögonen öppna för fler spännande uppdateringar!

Dessutom gör Crypto.coms lättanvända plattform att köpa, sälja och spåra din SHIB till en lek. Så varför vänta? Registrera dig idag och kom igång med att bygga din kryptoportfölj!

Fördelar

 • Köp och sälj en mängd olika kryptovalutor med låga avgifter
 • Tjäna cashback belöningar och njut av många privilegier
 • Investera i en portfölj med mynt och tokens med bara ett klick
 • Tjäna ränta på dina kryptoinnehav
 • Säkra och säkra transaktioner

Nackdelar

 • Avgifterna är högre om du inte äger och använder CRO
 • Navigering kan vara svårt för nybörjare
 • Otillräckligt kundtjänst
 • Rabatterade handelsavgifter kan vara svåra att förstå
 • Otillräckliga utbildningsresurser

Investera i Shiba Inu från $25 nu på eToro, #1 Mäklare i kryptorymden. Kryptotillgångar är mycket volatila oreglerade investeringsprodukter. Inget skydd för investerare i EU. 67 % av privata investerares konton förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör.

8. Gemini: Köp lågt, sälj högt på SHIB

Gemini är den perfekta SHIB-börsen för Shiba Inu-investerare som vill komma igång med lätthet och enkelhet. Gemini gör det enkelt att komma igång med ett användarvänligt gränssnitt och lättanvända verktyg.

 • Gemini gör det enkelt för dig att få ut det mesta av din investering, oavsett om du är ett erfaret proffs eller Har just börjat. Med Gemini har du allt du behöver för att fatta välgrundade investeringsbeslut och utöka din portfölj.
 • Vill du ta ditt handelsspel upp ett snäpp? Geminis ActiveTrader-plattform levererar varorna, med avancerad kartläggning och alla ordertyper du behöver för att göra seriösa drag. Så utöka ditt handelsspel idag – med Geminis ActiveTrader-plattform!
 • Gemini ActiveTrader är byggd för snabbhet. Så oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren handlare, har vår plattform allt du behöver för att få ut det mesta av dina affärer. Med Gemini ActiveTrader får du pålitlig prestanda och säkerhet, så att du kan fokusera på att tjäna pengar.
 • Gemini erbjuder inte bara det mest prisvärda sättet att finansiera ditt konto – det ger också det snabbaste och mest enkelt sätt att göra det. Med Gemini kan du enkelt använda ACH, banköverföring och kryptoöverföring från externa konton gratis, och insättningar via betalkort är föremål för en mindre avgift. Så registrera dig idag och kom igång på din väg mot ekonomisk framgång!

Observera att bekvämlighetskostnader ingår i det angivna priset för kryptovalutan du köper och höjs med 0,5 % för köporder. Transaktionsavgiften bestäms av transaktionens valuta och volym.

Vill du köpa Shiba Inu-mynt? Se inte längre än Tvillingarna! Med försäkringsskydd och omfattande säkerhetsfunktioner som tvåfaktorsautentisering är Gemini det bästa valet för alla som vill köpa Shiba Inu.

Letar du efter ett innovativt sätt att få dina pengar att fungera för dig? Se inte längre än Tvillingarna! Geminis banbrytande over-the-counter (OTC) handelsplattform och APY-intjänande kryptolånefunktion gör att du kan investera i framtiden och få avkastning på din investering. Med Gemini behöver du inte vänta – kom igång idag!

Fördelar

 • Lägg till mer mångfald till din investeringsportfölj
 • Intuitiva funktioner för en mer effektivt arbetsflöde
 • En banbrytande handelsplattform
 • Tjäna daglig ränta för dina kryptoinnehav
 • Högkvalitativ, välrenommerad börs
 • Behåll lugnet i sinnet att veta att dina tillgångar är försäkrade
 • Får dig att känna dig som en proffs
 • Skapa en portfölj som speglar din personlighet

Nackdelar

 • Avgiftsstrukturen är oöverkomligt dyr för blygsamma affärer
 • Kan vara utmanande för nybörjare

Investera i Shiba Inu från $25 nu på eToro, # 1 mäklare i kryptoutrymmet. Kryptotillgångar är mycket volatila oreglerade investeringsprodukter. Inget skydd för investerare i EU. 67 % av privata investerares konton förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör.

9. Kraken: Handla Shiba Inu säkert med låga avgifter

Kraken är den obestridda mästaren av Shiba Inu-börser, och erbjuder oöverträffad säkerhet och funktioner. Med tvåfaktorsautentisering och e-postbekräftelser för uttag kan du säkerställa att dina investeringar är säkra med Kraken.

Kraken är den perfekta platsen för seriösa kryptohandlare. Börsen erbjuder dussintals olika kryptovalutor som Shiba Inu, och dess låga avgifter gör det till ett utmärkt val för alla som vill komma in på marknaden. Plus, med en interaktiv upplevelse som är mer engagerande än de flesta, kommer Kraken säkerligen att tillfredsställa även den mest kräsna handlaren.

 1. Om du letar efter ett säkert och säkert sätt att lagra dina Shiba Inu och Ethereum, titta inte längre än till Kraken! Krakens säkerhetsstandarder i världsklass skyddar dina tillgångar mot obehörig åtkomst, medan fulla reserver säkerställer att du alltid kan begära ett uttag omedelbart. Så varför vänta? Registrera dig idag och upplev Kraken-skillnaden!
 2. Omedelbara köp kostar 1,5 % för majoriteten av mynten och 0,9 % för stablecoins som använder USD eller annat stablecoin.
 3. Vissa betalningsmetoder kan ha ytterligare avgifter, så det är viktigt att veta vad du ger dig in på innan du slutför transaktionen. Till exempel skiljer sig finansieringskostnaderna från 0,5 % när man använder ett bankkonto till mer än 3,75 % när man använder ett betalkort, kreditkort eller digital plånbok.
 4. Kraken är en av de mest användarvänliga börserna i operation idag. Med utmärkt kundsupport gör Kraken det enkelt för både nybörjare och experter att handla Shiba Inu och andra digitala valutor.
 5. Med en minsta insättning på 50 000 SHIB kan du komma igång med att handla Shiba Inu mot euron och den amerikanska dollarn direkt. Med en minsta insättning på 373 000 SHIB är Kraken din bästa insats för en spännande och lönsam investeringsupplevelse. Missa inte det – anmäl dig idag!

Är du redo att åka Kraken? Kryptovalutaterminer är på väg att bli mycket mer intressanta, med Kraken på din sida. Kraken är en unik plattform som stödjer denna spännande investeringsmöjlighet, så registrera dig idag och var bland de första att skörda frukterna.

Fördelar

 • Låga avgifter
 • Lätt att använda och förstå
 • Förenkla processen att byta ut många olika kryptotillgångar
 • Handla på ett säkert sätt
 • Tjäna belöningar på insatta tillgångar

Nackdelar

 • Avgifterna är oöverkomligt höga för nybörjare som använder Instant Buy-plattformen
 • Kundtjänst är begränsad

Investera i Shiba Inu från $25 nu på eToro, #1 mäklare i kryptoområdet. Cryptotillgångar är mycket volatila oreglerade investeringsprodukter. Inget skydd för inv

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish