Home » Blog » Kryptovaluta ETF:er: Topp 2022

Kryptovaluta ETF:er: Topp 2022

Blockchain-sektorn växer ständigt och för närvarande finns det miljontals människor som investerar i digitala valutor med hjälp av de många medel som marknaderna erbjuder. Förutom direktköp och spekulation genom CFD:er är det faktiskt möjligt att investera i kryptovalutor genom ETF:er – passivt förvaltade investeringsfonder.

De som precis har närmat sig kryptovalutamarknaden kanske tror att skapa en kryptoplånbok är en enkel operation, men det är inte exakt fallet. Om inte alla nödvändiga analyser och viktade värderingar genomförs kan du faktiskt få fler förluster än vinster. Just av denna anledning väljer fler och fler handlare att välja ETF:er på kryptovalutor för att bättre diversifiera och balansera sin portfölj.

Här kommer vi att ge en omfattande översikt över dessa fortfarande föga kända verktyg som kan vara utmärkta möjligheter för investerare med låg riskaptit. För de som är osäker på vilka tillgångar som ska inkluderas i sin portfölj, missa inte vår analys av de bästa kryptovaluta-ETF:erna, var och en för sig, för att förstå var de ska investera under 2022.

Kryptovaluta-ETF:er: Vad är de? Huvudtyper

Blockkedjemarknaden är relativt ung jämfört med andra mer kanoniska typer av investeringar som till exempel börs- eller valutamarknader som har pågått i decennier. Faktum är att kryptovalutor föddes först 2009 med lanseringen av Bitcoin, men bara som ett virtuellt betalningsmedel, för att sanktionera början av decentraliserad finansiering, det vill säga som inte kontrollerades av någon centralbank. Men med uppsvinget av kryptovalutor har dessa också blivit verkliga finansiella tillgångar som noteras på marknaderna, på olika sätt.

Kryptovaluta ETF:er: Komplett guide till de bästa 2022 kryptovaluta ETF

Sedan en tid tillbaka har ETF:er på kryptovalutor som tar denna typ av marknad till en ny nivå också spridits. Faktum är att ETF:er, från akronymen Exchange Traded Fund, är passivt förvaltade fonder som replikerar resultatet av ett aktiemarknadsindex för att investera i en specifik sektor.

Passiv förvaltning gör dem särskilt likvida finansiella produkter och detta bidrar till att skapa en diversifierad investeringsportfölj. Dessa verktyg är i själva verket inte baserade på enskilda tillgångar utan på en korg av värdepapper kopplade till en specifik sektor eller typ av tillgång som, i det här fallet, blockkedjan. Detta innebär att när du bestämmer dig för att investera i ETF:er på kryptovalutor, köper du inte riktiga pengar och spekulerar inte på prestanda för en enda valuta, utan på uppsättningen kryptovalutor som utgör referensindexet.

ETF:er är inte alla lika, men de har specifika egenskaper som rör speciella element som replikeringsmetoden eller typen av utdelning. Specifikt finns det två typer av replikering:

 • ETF med total fysisk replikering: som avser fonder som investerar i alla aktier som finns i referensindexet. Detta bestämmer en trend som är nästan helt trogen den för själva indexet eftersom sammansättningen är praktiskt taget densamma. Av denna anledning är fullständig fysisk replikering den mest använda av fondförvaltare eftersom den garanterar mer transparens och en lägre riskmarginal;
 • Syntetisk replikerings-ETF (ofinansierad): det är typiskt för fonder som även kallas ETF:er på swappar, som inte investerar på alla värdepapper utan ingår ett direkt avtal med motparten. I det här fallet kan trenden vara mindre trovärdig än den totala replikeringen, dessutom innebär det motpartsrisker som fonden betalar avkastning till.

Skillnaderna mellan dessa två typer av replikering, de kan påverka diversifieringen av investerarens portfölj, till exempel tenderar helt replikerade sådana att täcka ett mindre område, tvärtom kan swap-ETF:er täcka ett större område. Som nämnts ovan kan ETF:er också skilja sig åt i sin utdelningspolicy som i huvudsak är uppdelad i två typer:

 • Ackumulering: som inte delar ut utdelningar mellan investerare utan återinvesterar dem i fonden. Detta bidrar till tillväxten av själva fonden;
 • Utdelning: till skillnad från den föregående delas utdelningar ut mellan aktieägarna med jämna mellanrum, precis som med företagsaktier.

Bästa kryptovaluta-ETF:er att investera i: Ranking 2022

Tabellen visar de viktigaste ETF:erna för kryptovaluta att välja mellan om du vill investera i just dessa fonder. Som du kan se är dessa indexerade ETF:er, det vill säga baserade på replikeringen av ett börsindex. Eftersom detta är en sektor som fortfarande är under utveckling, finns det inte många blockkedjeindex närvarande, dessutom finns det i vissa europeiska länder fortfarande inga ETF:er på kryptovalutor.

För närvarande finns det faktiskt bara tre index som investerar direkt eller indirekt, i företag som verkar inom blockkedje- och kryptovalutasektorn:

 • Elwood Blockchain Global Equity: replikering av trend för företag som verkar inom kryptovalutasektorn på global skala, inklusive även utvecklingsländer;
 • Indxx Blockchain: replikerar trenden hos företag som använder eller skapar blockkedjerelaterade produkter och tjänster, eller som i alla fall investerar i den här sektorn;
 • MVIS Global Digital Assets Equity (replikerar trenden med företag som verkar inom den digitala finanssektorn, främst som sysslar med digitala tillgångar. I synnerhet är dessa företag som erbjuder digitala betaltjänster, gruvdrift, börser eller programvara och appar relaterade till kryptovalutor.

Trenden för dessa index, i sin tur, replikeras av vissa ETF:er som kommer att analyseras i detalj i följande stycken Kom ihåg att på m bästa onlinehandelsplattformar du kan hitta dessa ETF:er för att analysera teknisk analys, studera nyheter relaterade till deras prestanda och göra lönsamma investeringar.

Invesco Elwood Global Blockchain UCITS ETF A

Den första kryptovaluta-ETF som granskas i den här guiden är Invesco Elwood Global Blockchain UCITS ETF A, en fond som spårar ’Elwood Blockchain Global Aktieindex med fysisk replikering med optimerad sampling.

Invesco Elwood Global Blockchain UCITS ETF A – Sammanfattning:

ISIN & amp; Ticker: IE00BGBN6P67 – BCHN Typ av ETF: Indexerad ETF-referensindex Elwood Blockchain Global Equity Årliga avgifter0,65% Var kan man köpa eToro / Capital.com / Trade.com Huvudfunktionstabell Invesco Elwood Global Blockchain UCITS ETF A

Detta är en ETF född 2019 med skatterättslig hemvist i Irland som på bara två år har lyckats nå en ansenlig storlek på hundratals miljoner dollar. Även om det är en fond kopplad till kryptovalutor, har den som referens en fiatvaluta som i det här fallet är USD. Den årliga förvaltningskostnaden är 0,65 %.

De viktigaste företagen som utgör indexet är följande:

 • Canaan, Inc (vikt: 6 , 20 %);
 • MicroStrategy, Inc (vikt: 5,51 %);
 • Silvergate Capital Corp (5,33 %).

När det gäller den geografiska fördelningen, dock , är fonden särskilt differentierad. Faktum är att referensområdena är:

 • USA (32,39 %);
 • Japan (24,77 %);
 • Övriga asiatiska länder och Kanada (16,72%).

First Trust Indxx Innovative Transaction & amp; Process UCITS ETF Acc

Den andra cryptocurrency ETF som visas är First Trust Indxx Innovative Transaction & amp; Process UCITS ETF Acc, som replikerar resultatet av Indxx Blockchain. Denna fond föddes före den förra, men den är fortfarande relativt ny, i själva verket grundades den 2014. Den har dock nått en mindre storlek än Invesco-fonden med ett förvaltat kapital på några tiotals miljoner dollar. Dessutom är referensvalutan även i detta fall USD och hemvist i Irland. Utdelningar ackumuleras, så de återinvesteras i själva fondens tillväxt medan de årliga förvaltningskostnaderna är lika med 0,65%.

ETF First Trust Indxx Innovative Transaction & amp; Process UCITS ETF Acc – Sammanfattning:

ISIN & amp; Ticker: IE00BF5DXP42 – BLOKTyp av ETF: Indexerad ETF-referens IndexIndxx Blockchain.Årsavgifter0,65% Var kan man köpaeToro / Capital.com / Trade.com Tabell över huvudfunktioner First Trust Indxx Innovativ transaktion & amp; Process UCITS ETF Acc

De huvudsakliga företagen som utgör indexet är:

 • Baidu, Inc (vikt: 3,18 %);
 • Micron Technology, Inc (vikt) : 2,26 %);
 • Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (vikt: 1,93 %).

När det gäller den geografiska fördelningen, även i det här fallet finns det en anmärkningsvärd diversifiering:

 • USA (30,88 %);
 • Europa (20,53 %);
 • Asien (20,15 %).

VanEck Vectors Digital Assets Equity UCITS ETF

Den senaste fonden som presenteras i denna djupgående studie är VanEck Vectors Digital Assets Equity UCITS ETF, som också är den senaste av de tre, grundades i april 2021. ETF:n replikerar fysiskt resultatet av MVIS Global Digital Assets Equity Index och följer en kvartalsvis ombalansering. Fondens förvaltade tillgångar är över 15 miljoner USD, vilket helt klart är referensvalutan för fiat. Dessutom är dess TER-kostnad 0,65 % per år och utdelningarna ackumuleras.

VanEck Vectors Digital Assets Equity UCITS ETF – Sammanfattning:

ISIN & amp; Ticker: IE00BMDKNW35 – DAVV Typ av ETF: Indexerat ETF-referensindex MVIS Global Digital Assets Equity Index Årliga avgifter0,65% Var kan man köpa eToro / Capital.com / Trade.com Tabell över huvudegenskaper MVIS Global Digital Assets Equity Index

Fonden innehåller viktiga välkända företag inom kryptovalutabranschen som Microstrategy, som äger en stor mängd Bitcoin-likviditet. Utöver detta är huvudaktierna i ETF-korgen:

 • Square Inc (vikt: 8,92 %);
 • Coinbase Global Inc (vikt: 8, 35 %) ;
 • Marathon Digital Holdings Inc (vikt: 7,02%).

Exponeringen är mindre diversifierad än de tidigare, med särskilt fokus på Nordamerika, uppdelad mellan USA med 61,78 % och Kanada med 13,64 %. Ytterligare 13,27 % representeras av Kina medan resten delas mellan Storbritannien och Tyskland.

Alternativ till kryptovaluta-ETF:er: ETN:er

Efter att ha sett de viktigaste kryptovaluta-ETF:erna att investera i, är tillrådligt att göra en lite djupgående analys av en annan finansiell produkt som är väldigt lik och är populär inom blockkedjesektorn: ETN. Förkortningen står för Exchange Traded Notes och det här är verktyg som fungerar på ett väldigt likt sätt som ETF:er, men som skiljer sig i vissa speciella egenskaper. ETN:er utfärdas faktiskt av ett företag genom direktinvesteringar på det underliggande och replikerar dess trend.

ETN:er på kryptovalutor har gjorts tillgängliga av VanEck som har lagt till dem till VanEck Vectors Digital Assets Equity UCITS ETF:er och replikera trenden för de viktigaste kryptovalutorna för tillfället:

 • VanEck Vectors Ethereum ETN;
 • VanEck Vectors Solana ETN;
 • VanEck Vectors Polkadot ETN ;
 • VanEck Vectors Tron ETN.

Det är klart att man undrar vad som är fördelen med att investera i ETN snarare än själva kryptotillgången. ETN:er låter dig dra nytta av dessa kryptovalutors prestanda utan att köpa dem direkt via en börs, alltid med hänsyn till motpartsrisken. Det bästa sättet att göra detta är därför att kontakta en säker och pålitlig onlinemäklare som garanterar skyddet av privata nycklar.

Hur man investerar i Cryptocurrency ETFs

Efter att ha studerat prata om de bästa ETF:erna för kryptovaluta att investera i och efter att ha gjort en liten utflykt på ETN:er kan du fortsätta med en fördjupad översikt över investeringsmetoderna att välja för dessa intressanta finansiella produkter. Allt beror på dina handelsmål och därför på den operativa strategin du tänker följa. I grund och botten finns det två tillgängliga alternativ:

 • Investeringar via handelsplattformar online;
 • Investeringar via en bank.

De två tjänsterna är helt olika varandra och erbjuder handlaren motsatta investeringsmöjligheter. I grund och botten är bankinvesteringar mindre ackrediterade för denna typ av instrument, särskilt för små amatörinvesterare som har mindre pengar att ägna åt handel. Banker erbjuder faktiskt färre verktyg och högre provisioner. Tvärtom, onlinehandelsplattformar har alla användbara verktyg som behövs för att investera i ETF:er oberoende, praktiskt och till konkurrenskraftiga priser.

Genom dessa plattformar är det faktiskt möjligt att få tillgång till ett brett utbud av finansiella mätverktyg och nyheter, såväl som flera tillgängliga ETF:er, allt till tillgängliga handelsspreadar och provisioner. För att lära dig mer kan du öppna ett demokonto på eToro som erbjuder ett brett utbud av ETF:er att investera i, och prova alla verktyg som är lämpliga för att investera i kryptovaluta ETF:er på ett optimalt sätt.

Bland dessa kan vi lyfta fram Capital.coms utmärkta prestanda (här för den officiella webbplatsen): en av de mäklare som föredras av att handla nybörjare tack vare dess bekväma erbjudande och lättanvända verktyg. Plattformen är faktiskt särskilt intuitiv och erbjuder ett träningsområde som är användbart för både nybörjare och erfarna handlare. På så sätt kan du integrera din kunskap om onlinehandel genom innovativt och intressant innehåll.

En annan ledande plattform inom handelssektorn är FP Markets (klicka här för att komma åt), lämplig för oerfarna investerare och mer avancerade handlare . Mäklaren är faktiskt känd för den speciella uppmärksamhet den ägnar åt användarnas behov tack vare ett brett utbud av tjänster som passar alla nivåer och budgetar, med möjligheten att integrera MetaTrader- och IRESS-plattformarna. Ett av plattformens flaggskepp är handelssignalerna som låter dig identifiera de bästa handelsmöjligheterna. För att testa alla dessa och andra funktioner kan du komma åt det kostnadsfria demoläget.

 • Vi rekommenderar att du läser: Bästa kryptovalutaplattformar

Köpa kryptovaluta-ETF:er med eToro

Ett separat omnämnande bör nämnas till eToro (tjänstöversikt här), världens främsta handelsplattform, för närvarande vald av miljontals användare globalt. Det är en säker och certifierad mäklare som räknar många finansiella produkter och finansiella mättjänster för att ge en komplett och engagerande handelsupplevelse. Tack vare eToros användarvänliga plattform kommer även oerfarna handlare att kunna investera lönsamt i ETF:er på kryptovalutor.

eToro: utmärkt mäklare för ETF-kryptovalutor

Dessutom låter dess tjänster för social handel och kopiering dig ena världen av sociala nätverk med investeringar. Faktum är att den första ansluter ett nätverk av handlare som tillåter utbyte av åsikter och kommentarer, medan den andra låter dig välja en särskilt produktiv investerare och kopiera alla operationer. På så sätt kan du förbättra din handelsupplevelse samtidigt som du har roligt, allt till noll provision.

Det kommer att vara möjligt att testa funktionerna hos eToro-plattformen, och på så sätt sammanfatta vilken inverkan din verksamhet på marknaden skulle få, helt enkelt genom att öppna ett gratis och OBEGRÄNSAT demokonto.

Köpa ETF:er för kryptovaluta i banken Är det bekvämt?

Som nämnts ovan är alternativet till onlinemäklare bankinvesteringar. Men enligt de nämnda egenskaperna, är det värt att köpa kryptovaluta ETF:er på banken? Generellt sett är banken inte det lämpligaste valet för denna typ av finansiella instrument av flera skäl.

 • För det första har banken ett mer ”traditionellt” sätt att investera. Det erbjuder inte alla tjänster som lämpar sig för ett instrument som ETF:er som har funnits på marknaden relativt nyligen. Dessutom är kryptovalutor ett universum som är totalt främmande för banksektorn med en typ av finansiering, i en viss mening, emot. I själva verket, medan vi å ena sidan talar om centraliserad finansiering, å andra sidan finns det det decentraliserade tillvägagångssättet (den så kallade DeFi). Detta begränsar ytterligare mängden tjänster banken kan erbjuda i detta fall.
 • Dessutom är kostnaderna betydligt högre när det gäller bankinvesteringar. Detta är i själva verket inte baserat på detaljhandeln som i fallet med plattformar, utan vi vänder oss till en finansiell rådgivare som sköter investeringarna för handlarens räkning. Detta har fördelar och nackdelar. Å ena sidan kan det finnas fördelen med att ständigt få hjälp av en expert inom sektorn, å andra sidan finns det nackdelen med för höga handelsprovisioner som säkerligen tynger vinsten. Dessutom tillåter konstant rådgivning dig inte att investera självständigt och därför att öka din erfarenhet inom handel.

Faktum är att en av de största fördelarna med ETF-handel är att den låter dig göra stora investeringar till låga kostnader, vilket skulle saknas genom att välja bankförmedling. Valet av finansiell mellanhand beror dock främst på näringsidkarens behov som kan välja det ena eller det andra utifrån helt personliga skäl, alltid med hänsyn till för- och nackdelar.

Teknisk analys av kryptovaluta-ETF

Om du väljer att investera i kryptovaluta-ETF:er via nätmäklare måste du själv utföra marknadsanalysen. Detta är möjligt med de finansiella mätverktyg som tillhandahålls av plattformar som eToro som låter dig utföra en optimal teknisk analys. Denna disciplin låter dig faktiskt studera trenden för en aktie på marknaderna genom att använda handelsdiagram och indikatorer tack vare vilka det är möjligt att göra förutsägelser och implementera en adekvat handelsstrategi.

Den tekniska analysen gör det faktiskt möjligt att undersöka tidigare prestationer för en aktie för att uppskatta den framtida trenden att verka på marknaderna på bästa möjliga sätt. Graferna kan studera trenden på marknaderna på kort, medellång och lång sikt, för att utvärderas utifrån den tidsram som tillämpas. Dessutom, baserat på informationen som ska erhållas, kan specifika handelsindikatorer användas som ger mycket exakt information.

Till exempel, för att följa trendens riktning, kan du använda det glidande medelvärdet, o Bollinger Bands är användbara för volatilitet. På högnivåplattformar som eToro kan du hitta många handelsindikatorer, några mer avancerade, andra mindre och du kan välja dem i lämplig sektion.

För att utföra den tekniska analysen av en av de kryptovaluta ETF:erna som listas ovan, sattes en endags tidsram som gjorde det möjligt för oss att studera resultatet för Invesco Elwood Global Blockchain UCITS ETF A under den senaste terminen :

ETF Kryptovalutor – teknisk analys Invesco Elwood Global Blockchain UCITS ETF A

I det här diagrammet, som också kan erhållas genom att öppna ett gratis eToro-demokonto, kan du se två makrotrender: en minskar i varaktighet av en ett par månader och en ökning under den senaste terminen. Mellan de två kan vi se en lateral fas som stabiliserade fondens utveckling på en låg kursnivå under sommarsäsongen, som sedan kulminerade i en korrigering uppåt. Det du direkt lägger märke till när du tittar på det här diagrammet är de våldsamma svängningarna som anger hög volatilitet. Detta är en typisk egenskap hos kryptovalutor som är en del av en särskilt volatil marknad. Den slutliga uppsidan tyder på utmärkta långsiktiga investeringsmöjligheter och goda tillväxtnivåer.

Köp ETF Cryptocurrencies Prognoser 2022/2023

Teknisk analys är en utmärkt utgångspunkt för att göra prognoser för att etablera en adekvat operativ strategi för att fortsätta i investeringsfasen . I det här avsnittet kommer experternas prognoser om den möjliga utvecklingen av kryptovaluta-ETF:er för tvåårsperioden 2022/2023 att tillhandahållas. Det är uppenbart viktigt att tänka på att det, för att göra korrekta prognoser på en fond, är nödvändigt att förlita sig på prestanda för jämförelseindex.

Dessa fonder påverkas särskilt av den allmänna trenden för kryptovalutan. marknaden som, som det redan har sagts, är särskilt volatil så det är inte särskilt lätt att få korrekta prognoser. Men genom att samla in en rad användbar data om trenden i sektorn i allmänhet och studera diagrammen under de senaste två åren, kommer det att vara möjligt att göra en uppskattning av vad den framtida trenden för kryptovaluta-ETF:er kommer att vara.

Först och främst är det viktigt att påpeka att kryptovalutamarknaden under de senaste två åren har haft en snabb expansion och ständigt växer. Man kan faktiskt säga att denna sektor upplever en riktig ”boom” och enligt experter är detta den bästa tiden att investera i ETF:er kopplade till blockchainvärlden. Se bara på tillväxtnivåerna som Invesco Elwood Global Blockchain UCITS ETF A-fonden har haft sedan grundandet 2019:

Cryptocurrency ETFs – Invesco Elwood Global Blockchain UCITS ETF A prognos 2022/23

Under det första året hade fonden faktiskt inte särskilt höga prisnivåer, men från och med 2020 upplevde den en exponentiell tillväxt som bara under det första året var mer än 70 %, medan den 2021 har fortsatt att växa med de högsta prisnivåerna sedan lanseringen. Experter spekulerar dock i att rekordnivåer ännu inte har nåtts och ytterligare tillväxt förväntas under loppet av 2022 vilket kan leda till en fördubbling av nuvarande prisnivåer för 2023. Det är därför värt att hålla ett öga på dessa mycket lovande ETF:er.

Observera att prognoserna endast har ett vägledande syfte och fungerar som utgångspunkt för handlare i deras beslut som i alla fall alltid måste tas med största försiktighet och alltid utifrån deras egna uppfattningar, samt om deras egen ekonomiska tillgänglighet.

Är det värt det att investera i cryptocurrency ETF:er? Fördelar och nackdelar

Efter en lång och detaljerad analys av allt som har med kryptovaluta-ETF:er att göra, är det dags att försöka svara på frågan som säkert kommer att ha fått läsarna att fördjupa den här guiden: att investera i Är kryptovaluta-ETF:er värda den?

Naturligtvis är det inte möjligt att svara 100 % säkert på den här frågan med tanke på risken med någon typ av investering. Av denna anledning måste varje förutsägelse, även om den görs av expertanalytiker, tas med en nypa salt och utvärderas för vad det är, det vill säga ett hjälpmedel för att orientera dig i handelns värld och inte en absolut säkerhet. Efter att ha gjort denna lilla utgångspunkt kan du försöka ge ett uttömmande svar på frågan genom att lista fördelarna och nackdelarna med kryptovaluta ETF:er.

Fördelar med ETF:er för kryptovaluta

Vi börjar med fördelarna med att säga att de främsta styrkorna med att investera i ETF:er för kryptovaluta är sektorns enorma tillväxtkapacitet. Faktum är att under det senaste decenniet har decentraliserad finans kommit långt och, med det, teknikerna kopplade till blockkedjan. Faktum är att kryptomarknaden har haft en rejäl explosion och sedan några år tillbaka har kryptovalutor varit bland de privata investerarnas favorittillgångar. Fler och fler handlare bestämmer sig för att handla med dessa finansiella produkter och antalet företag som accepterar betalningar i digitala valutor växer.

Dessutom kommer det varje år fler och fler framväxande kryptovalutor som tar sig in på marknaderna, och enligt experter kommer kryptovalutornas roll under det kommande decenniet i det dagliga livet och därmed finanssektorn att bli allt viktigare. Den största fördelen med krypto-ETF:er ligger därför i att investera i en extremt lovande sektor. Dessutom är särskilt ETF:er ett verktyg som låter dig fokusera på en hel sektor genom att investera i en enda finansiell produkt. På så sätt kommer du att kunna göra stora investeringar till höga kostnader och diversifiera din portfölj.

Nackdelar med ETF:er för kryptovaluta

När det gäller nackdelarna kan vi dock lista de som är typiska för kryptovalutasektorn såväl som de för ETF:er. Som redan nämnts flera gånger i den här guiden är kryptovalutamarknaden känd för att vara särskilt volatil, därför är riskerna för förlust större. ETF:er, å andra sidan, är verktyg som i första hand lämpar sig för långsiktiga investeringar.

Hur kombinerar man de två? Kanske genom att bevaka marknaderna oftare genom realtidsdiagram och fokusera mer på medellång sikt än på lång sikt. På så sätt kan du hitta den rätta kompromissen mellan de två nackdelarna. Med hänsyn till det som just har sagts kan man därför säga att, allt som allt, genom att göra rätt utvärderingar kan det vara bekvämt att investera i ETF:er på kryptovalutor.

Investera i ETF:er för kryptovaluta: Toppexperters åsikter

För att slutföra denna djupgående studie om ETF:er för kryptovaluta, avslutas den med åsikter från toppexperter om det. Hittills har faktiskt alla verktyg tillhandahållits för att analysera dessa fonder och verka på marknaderna, men vad tycker experterna om det? Som lätt kan förstås av de uppgifter som hittills samlats in, är åsikterna från experter på krypto-ETF:er nästan positiva.

CNN Business rapporterar också explosionen av nya digitala ETF:er 2022.

Det här är faktiskt särskilt bekväma finansiella produkter som låter dig bygga en balanserad och differentierad portfölj. Dessutom är referenssektorn mycket lovande och, trots att den fortfarande utvecklas, har den en positiv respons på marknaderna och det finns fler och fler handlare, experter och icke-experter som är intresserade av de olika alternativ som marknaderna erbjuder för att investera .. i kryptovalutor.

Experter föreslår dock största försiktighet eftersom detta är en särskilt riskabel marknad. Att studera aktiers prestanda grundligt och implementera en genomtänkt strategi är därför nyckelverktygen för att göra lönsamma investeringar i kryptovaluta-ETF:er.

Slutliga tankar

I slutet av den här guiden till ETF:er för kryptovaluta finns det inte mycket kvar att tillägga. Under loppet av styckena har faktiskt en fullständig översikt getts för att effektivt investera i ETF:er på blockchain. Denna djupgående studie gjorde det faktiskt möjligt att lära känna denna fortfarande föga kända sektor på djupet och att överväga ett finansiellt instrument som kan ge verkligt överraskande resultat.

Det var också möjligt att undersöka de viktigaste ETF:erna på kryptovalutor och benchmarks, såväl som ett giltigt alternativ från ETN:er. Slutligen har de bästa handelsplattformarna listats för att göra krypto-ETF-handelsupplevelsen komplett och intressant. Vid det här laget kan vi avsluta med att komma ihåg att all information som tillhandahålls i den här guiden är resultatet av djupgående studier av expertanalytiker från pexcash och att data ständigt uppdateras för att vara tillförlitliga och användbara under investeringsfasen.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish