Home » Blog » Zalando Aktie | Köpa Zalando Aktier?

Zalando Aktie | Köpa Zalando Aktier | Pexcash.com

Zalando Aktie | Köpa Zalando Aktier?

Investera i Zalando

Vill du köpa Zalando aktier? Onlinebutikerna har revolutionerat det senaste decenniet. Eftersom de ger kunden möjlighet att välja från företagets hela lager och erbjuder en leveransservice på kort tid. Zalando är ett av de viktigaste klädhandelsföretagen i Europa. Det tyska företaget som har genererat höga intäkter under de senaste åren har också ökat sitt värde på börsen.

Detta företag har varit en anledning för många privata investerare att investera. Ett svenskt företag, Kinnekiv AB, köpte 21,27 procent av företaget genom investeringar. Om du är intresserad av att lära dig mer om de investeringsmöjligheter som Zalando erbjuder, får du här allt du behöver veta. Från företagets historia, dess styrkor, svagheter och hur man investerar i Zalando.

Vad är Zalando?

Zalando är en digital återförsäljare som specialiserar sig på att sälja mode- och stilplagg i hela Europa. Företaget grundades 2018 av Robert Gentz, David Schneider och företaget Rocket Internet.

Detta företag med säte i Tyskland har försökt skapa en stabil och pålitlig plattform för att sälja kvalitetsplagg till alla sina användare. Huvudkontoret ligger i Berlin, Tyskland. Företaget har dock försäljningsverksamhet i mer än 17 länder på kontinenten.

Detta företag hade ett lågt antal anställda på endast 13 763 för 2019. Det kan vara oroväckande för ett modeföretag. Men tack vare sin onlineplattform för försäljning kan företaget klara sig utan en stor del av den icke nödvändiga personalen. Minskar kostnaderna och förbättrar samtidigt företagets vinst.

Varför köpa Zalando-aktier?

Zalando har vuxit konstant sedan starten. Företaget utmärker sig genom att tillhandahålla högkvalitativa plagg till sina kunder och har stora intäkter. Inklusive 6 483 miljoner euro (EUR) i nettointäkter och 4 333 miljarder euro (EUR) i tillgångar. Anledning till det höga priset på Zalando på börsen.

Investeringar i detta företag har gett utmärkt avkastning till investerare som beslutat att köpa NASDAQ Zalandoaktier. Enbart under 2020 har den ökat med 34,39 %, 40,11 % och upp till 178,98 %.

Företaget har annonser i stora sociala nätverk som Instagram och Facebook. Alla dessa företag, inklusive Pinterest, försöker ta sig in i e-handelsbranschen. Detta kommer att bidra till att företagets försäljning ökar och att Zalando-aktierna på börsen ökar fram till 2021.

Köp Zalando-aktier: Fördelar

 • Kunder i hela Europa. Med närvaro i mer än 17 länder erbjuder vi kvalitetsplagg i hela kontinenten. Den har alltså en stor månadsförsäljning. Vilket påverkar Zalando aktiekursen positivt.
 • Den har en helt digital plattform. Integrera annonsering på sociala nätverk som Instagram och Facebook. Förutom att ha en fast kundkrets och rekommendationer bland användarna. Detta förbättrar företagets försäljning och höjer priset på Zalandoaktien.
 • Aktien har visat sig ha en regelbunden värdeökning. Särskilt år 2020. Där aktierna har stigit från 7,69 % till 256,3 %. Detta visar att det är mycket lönsamt att köpa en Zalandoaktie.
 • Stor månadsinkomst. Med kunder över hela kontinenten. Både nya köpare och tidigare kunder som har varit nöjda med dina produkter. Denna höga intäktsnivå bidrar till att förbättra Zalandos aktiekurs på börsen.
 • Plagg av utmärkt kvalitet. De bästa europeiska materialen och tysk kvalitet i tillverkningen. Den höga kvaliteten är en av Zalandos attraktioner och anledningen till att Zalando är det bästa varumärket för så många kunder som genererar intäkter till företaget.

Köpa Zalando aktier: Nackdel

 • Det har varit inblandat i flera kontroverser under åren. Bland annat genom att skapa en falsk tro på att lagret av plagg höll på att ta slut. Att skapa en större brådska hos kunderna att köpa dem. Vilket gav upphov till negativa recensioner under 2015.

Hur du köper Zalando aktier

Om du vill lära dig hur du handlar på Zalando lär vi dig allt du behöver veta här. För det första måste du välja en välrenommerad mäklare. Nedan presenterar vi de som vi litar mest på för deras säkerhet och användarvänlighet 2020.

 • eToro
 • Plus500
 • XTB
 • ActivTrade
 • IQ Option

När du har valt en mäklare är nästa steg för att investera i Zalando att registrera ditt konto och ladda upp ditt saldo. För att slutligen köpa företagets aktier. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan.

 1. Logga in på den officiella webbplatsen för den mäklare du vill ha och leta efter registreringsknappen.
 2. Fyll i all information som krävs för att skapa ett konto.
 3. Verifiera ditt konto genom att öppna länken som mäklaren skickar till din e-post.
 4. Fyll på ditt kontosaldo med en TDC eller en digital plånbok. Du måste ta ut tillräckligt mycket pengar för att köpa Zalando-aktier. Det är därför viktigt att kontrollera priset på dessa.
 5. När du har pengarna på plats kan du leta efter aktier. Detta företag handlas som FWB: ZAL och ETR: ZAL.
 6. Klicka på köpknappen, vänta på verifiering och du är klar. Du kommer att se dina åtgärder återspeglas i din portfölj.

Tips för att investera i Zalando-aktier

 • Läs de senaste nyheterna om Zalandos försäljning och beslut. Beroende på detta kan värdet på Zalando-aktierna öka eller minska.
 • Kontrollera regelbundet företagets försäljningsstatistik. För ju mer försäljningen ökar och ju mer populärt företaget blir, desto högre blir värdet på Zalando-aktierna på börsen.
 • Kom ihåg att kontrollera hur mycket en Zalandoaktie är värd innan du säljer en aktie. Kontrollera vad den totala avkastningen på din investering är.
 • Tänk på om det är lönsamt att köpa aktier i sparform, i stället för att bara lägga pengar åt sidan. Fram till 2020 har man sett en ökning av Zalandos aktievärde med upp till 178,98 %.

Det bästa sättet att se aktiens lönsamhet är att analysera tidigare ökningar och dess vinster. En av de största ökningarna skedde från januari 2019 till november 2020, med en ökning på 256,3 %. Om en investerare köper Zalando-aktier för 1 000 – 10 000 euro (EUR) får han 3 563 – 35 630 euro.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish