Home » Blog » Thyssen Krupp Aktie | Köpa Thyssen Krupp Aktier?

Thyssen Krupp Aktie | Köpa Thyssen Krupp Aktier?

Investera i ThyssenKrupp

Om du vill investera i ett ledande företag är det viktigt att överväga företag med produkter på flera marknader. Så är fallet med ThyssenKrupp. Ett tyskt konglomerat som har tekniska produkter på upp till 12 olika marknader. Minska den ekonomiska risken och stärka den ekonomiska styrkan.

ThyssenKrupp har skapat utmärkta investeringsmöjligheter under 2020. Där investerare har kunnat få en avkastning på upp till 564,58 % på sina investeringar. Här hittar du allt om företaget. Från dess resultat, styrkor och investeringsmöjligheter till hur man investerar i ThyssenKrupp.

Vad är ThyssenKrupp?

ThyssenKrupp AG är ett multinationellt företag med tyskt ursprung. Det har en enastående meritlista inom industriteknik. ThyssenKrupp har för närvarande två anläggningar, en i Duisburg och en i Essen, Tyskland.

Företagets historia började 1811 som ett järnbruk som kallades Krupp. Företaget grundades av Friedrich Carl Krupp. Företaget inledde 1980 ett nära samarbete med Thyssen AG, som grundades 1891.

1997 slog de två företagen ihop sina ekonomiska verksamheter och 1999 uppnådde de två företagen en fullständig sammanslagning och bildade ThyssenKrupp. Den ekonomiska tyngdpunkten låg på järnindustrin.

År senare diversifierade företaget sin verksamhet från järnindustrin till att fokusera på industriteknik och tog in ledande yrkesingenjörer. Dessa experter har bidragit till stora genombrott på olika områden.

I 2020 har ThyssenKrupp konstruerade produkter inom byggbranschen, livsmedelsindustrin, flygteknik och många fler. En av företagets höjdpunkter är dess djupa forskningsfokus.

Tack vare innovationer som är resultatet av ThyssenKrupps forskning har imponerande genombrott gjorts inom olika tekniska områden. Särskilt inom fordonsteknik, elektriska kraftverk, hissystem, rulltrappor, med flera.

Varför köpa ThyssenKrupp-aktier?

ThyssenKrupp är ett mycket lönsamt företag med hög avkastning på sina aktier. Så sent som 2020 noterade företaget en ökning av handelspriset för sina ThyssenKrupp-aktier med 59,47 %, 71,39 % och upp till 87,32 %. Generera hög avkastning för investerarna under året.

Denna ökning av företagets aktier beror på den höga årsinkomsten. Bara för 2018 hade företaget intäkter på 34,77 miljarder euro och tillgångar på 34,49 miljarder euro. Detta stöder företagets starka ekonomiska ställning på aktiemarknaden.

Köp ThyssenKrupp-aktier: Fördelar

 • Kvalitetsprodukter på olika marknader. Specialiserade på bland annat fordonsindustrin, flygindustrin och livsmedelsindustrin. Diversifiera sina investeringar, vilket genererar en lägre möjlighet till ekonomisk risk och därmed skyddar värdet av ThyssenKrupps aktieinnehav.
 • Nya tekniker och innovativa produkter. Med ett högt forskningsfokus på marknaden ger det ständiga möjligheter att öka intäkterna och förbättra aktievärdet i NASDAQ-index för ThyssenKrupp.
 • ThyssenKrupp har ett omfattande försäljningsnätverk. Dessa omfattar en bred portfölj av privatkunder, medelstora företag, stora företag och andra. Detta ger den en hög årsinkomst. Dessutom har den en positiv inverkan på ThyssenKrupps aktiekurs.
 • Rekordera en stor ökning av aktier. Variera med upp till 87,32 % i ökningen av ThyssenKrupp-aktien under 2020. Inklusive ökningar på upp till 522,1 % under fyraårsperioder.

Köp av ThyssenKrupp-aktier: nackdel

 • Det har produkter med höga kostnader. Detta kan vara lukrativt för företaget, men är ett hot mot framväxten av konkurrens till bättre priser. Detta skulle kunna äventyra vissa av företagets produkter och priset på ThyssenKrupps aktier.

Hur man köper ThyssenKrupp-aktier

Det är mycket enkelt att lära sig hur man köper på ThyssenKrupp, här är vad du behöver veta. Först måste du välja en mäklare. De alternativ som vi har testat under 2020 och som vi litar mest på på grund av deras stabila plattform, onlinesäkerhet och låga provisioner är följande.

 • eToro
 • Plus500
 • IQ Option
 • XTB
 • Charles Schwab Corporation
 • ActivTrade

När du har valt din mäklare måste du skapa ett konto och följa stegen för att köpa ThyssenKrupp-aktier på börsen. Följ stegen nedan för att göra detta.

 1. Gå till din mäklares officiella webbplats.
 2. Titta efter det nya registreringsalternativet.
 3. Fyll i den personliga information, kontoinformation och betalningsinformation som systemet begär.
 4. Verifiera ditt konto genom att klicka på verifieringslänken som du får i ditt e-postmeddelande.
 5. Fyll på det saldo som du vill investera i ThyssenKrupp.
 6. Sök efter företaget på plattformen. Företagets aktier är noterade som ETR: TKA, FWB: TKA och LSE: 0O1C.
 7. Tryck sedan på knappen Köp och vänta på bekräftelse.
 8. Klart! Du har nu aktien i din portfölj.

Tips för att investera i aktier i ThyssenKrupp

 • Lär dig teori och praktik så att du kan analysera värdet av aktier i ThyssenKrupp. Detta kan hjälpa dig att förutse framtida förändringar i aktien för att hitta nya investeringsmöjligheter.
 • Läs ThyssenKrupps aktuella nyheter och framtidsplaner. Eftersom dessa beslut och tillvägagångssätt kommer att påverka värdet på ThyssenKrupps aktier.
 • Om du har aktier i företaget i din portfölj, kontrollera regelbundet vad en ThyssenKrupp-aktie är värd. Du letar efter bra möjligheter att sälja aktier och köpa tillbaka dem.
 • Förfrågan regelbundet om ökning eller minskning av företagets försäljning. Detta kommer direkt att påverka ThyssenKrupps aktie och pris på börsen.
 • Sy överväg att spara på aktier i ThyssenKrupp. Enbart för 2020 skapades utmärkta möjligheter med ökningar på 59,47 %, 71,39 % och upp till 87,32 % i aktiernas värde.

Om du vill analysera lönsamheten av att köpa aktier i ThyssenKrupp är det bästa du kan göra att beräkna tidigare investeringsmöjligheter. För 2020 hade detta företag en ökning på 76,1 % mellan mars och april, 87,1 % mellan maj och juni och 71,4 % mellan oktober och december.

En investerare som utnyttjar ökningen av aktiens värde i ThyssenKrupp skulle få en avkastning på 564,58%, med en ökning på 464,58% av den ursprungliga investeringen. Det vill säga, om du köper €1 000 – €10 000 i aktier och utnyttjar de tre möjligheterna, skulle du få €5 645,81 – €56 458,08 (EUR) i december 2020.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish