Home » Blog » Snapchat Aktie | Köpa Snapchat Aktier?

Snapchat Aktie | Köpa Snapchat Aktier | Pexcash.com

Snapchat Aktie | Köpa Snapchat Aktier?

Investera i Snapchat

Vill du köpa Snapchat aktier? Snapchat kom in på aktiemarknaden i mars 2017. Sedan dess finns det flera aktieägare som satsar på att investera i Snapchat genom att köpa aktier. Om du vill veta hur du köper Snapchat rekommenderar vi att du först lär dig mer om företaget och analyserar dess rörelser på aktiemarknaden för att se om det är en möjlighet att öka ditt kapital. Nedan ger vi dig relevant information om ett av de företag inom tekniksektorn som har en utmärkt position för 2020 i världen av sociala nätverk. Förutom att känna till dess för- och nackdelar får du veta hur mycket en Snapchat-aktie är värd och hur du kan investera i den.

Vad är Snapchat?

Det är ett program för snabbmeddelanden för smartphones där du kan dela multimediefiler. Du kan också ta bilder med förstärkt verklighet med de olika filter som finns tillgängliga. Du kan dela alla multimediefiler med de användare du vill eller bara ladda ner dem till den enhet du använder.

 • Den har en mycket populär funktion just nu, där meddelanden är tillgängliga under en viss tid, vanligtvis 24 timmar. Detta görs av användaren genom att publicera berättelser.
 • Det är utvecklat av Snap Inc, baserat i Kalifornien, USA. Applikationen är gratis för både Android- och iOS-system och är endast tillåten för personer över 13 år.

Snapchat är för närvarande en av de mest populära apparna i världen. Sedan 2017 har Snapchat lagt till en funktion för att skapa gruppberättelser och skapat geofilter som visar användarens plats i realtid. Nyligen lanserade företaget en uppdatering som gör det möjligt för användare att ringa videosamtal när de vill.

Varför köpa Snapchat-aktier?

Efter att ha tagit del av viktig information om företaget kommer vi att ge dig några skäl som hjälper dig att välja Snapchat-aktier på aktiemarknaden som den bästa investeringen.

 1. Snapchat-aktien är aktiv på flera marknader
 2. Snapchat noterades för första gången 2017 på Wall Street, med ett pris på 17 dollar per aktie. Snapchat-aktier är för närvarande noterade på New York Stock Exchange under förkortningen SNAP. Snapchat är också integrerat i beräkningen av Nasdaqs aktieindex.
 3. Snapchat-aktier är också tillgängliga för den mexikanska allmänheten via Sistema Internacional de Cotizaciones, den mexikanska börsens plattform.
 4. Sedan Snapchat introducerades på aktiemarknaden har värdet på aktien stigit kraftigt, vilket har lett till att den har passerat 30 000 dollar, vilket är mer än en av de största konkurrenterna, Twitter.
 5. Har köpt andra företag för att optimera sina tjänster.

År 2016 förvärvade företaget det kanadensiska företaget Bitstrips, som erbjuder skapande av avatarer som personifieras i serier. Dessutom förvärvade företaget en app som heter Vurb, som gör det möjligt att samla in och spara användarupplevelser.

Köp Snapchat-aktier: Fördelar

 • Den har ett stort antal användare: Snapchat beräknas för närvarande ha mer än 166 miljoner användare runt om i världen. Enligt experter ökar antalet med i genomsnitt 36 procent.
 • Unika funktioner som skiljer det från de största konkurrenterna: Till skillnad från andra bilddelningsnätverk kan användaren automatiskt radera de meddelanden han eller hon vill ha. Dessutom är appen också säkrare, så att användarna kan interagera utan problem.
 • Företaget har en affärsstrategi som bygger på en specifik målgrupp: Företaget har beslutat att tillämpa en strategi som i högre grad riktar sig till den unga målgruppen, eftersom denna grupp är till stor hjälp för applikationens framtida utveckling. För att få en kundkrets som kan stanna kvar länge.
 • Använd ett gränssnitt som är mer tilltalande för ögat: Företaget skapade ett gränssnitt som fungerar mer med visuellt innehåll än med skriftligt innehåll.
 • Snapchats aktiekurs är billigare än konkurrenternas: Priset för varje Snapchat-aktie är drygt 44 US-dollar.

Att köpa Snapchat-aktier: Nackdelar

 • Stor konkurrens på marknaden: Trots att de har helt olika modeller innebär den ständiga jämförelsen med konkurrenterna att användarna ofta föredrar att använda andra program som Facebook eller Instagram i stället för Snapchat.

Hur köper man Snapchat aktier?

Det vanligaste sättet att köpa Snapchat-aktier är att använda en aktiemäklare. Du kan handla med dem var du än vill och du kan handla med dem när du vill. Alla har olika investeringsegenskaper, vissa arbetar med minimibelopp för att handla, andra med internationella marknader eller från en specifik plats. De mest använda i världen är eToro, Plus500, Degiro, Interactive Brokers, XTB, ActivTrades, IQ Option och Admiral Markets. Valet är ditt, men vi rekommenderar att du använder IQ Option för att köpa Snapchat-aktier.

IQ Option-mäklaren är helt säker för handel, den är reglerad av CNMV, CySEC och ESMA. Det fungerar med aktier från mer än 190 olika företag och erbjuder också möjligheten att öppna två typer av konton, demo eller obegränsat.

För att köpa Snapchat-aktier rekommenderar vi också att du använder Plus500-mäklaren som du kan använda med ett obegränsat konto. För att göra det behöver du bara följa stegen nedan:

 • Skapa ditt konto genom att fylla i formuläret på skärmen och logga in igen.
 • Sätt in pengar på kontot genom att välja den metod du vill.
 • Fyll i formuläret på skärmen för att slutföra transaktionen. Vänta några minuter tills pengarna är aktiva.
 • Därefter måste du söka efter aktien genom att klicka på +-knappen och skriva Snapchat för att köpa dina aktier.
 • Välj sedan kategorin aktier och tryck på de Snapchat-aktier du vill handla med.
 • Slutligen måste du placera alla element för att skapa en låg eller hög position.

Tips för att investera i Snapchat aktier

 • Studera allt om marknaden: Lär dig hur du analyserar den genom att först undersöka alla grundläggande begrepp som används när du investerar i Snapchat-aktier.
 • Undersök den bästa tiden att köpa: Innan du börjar är det bäst att analysera hur aktien utvecklas vid den tidpunkt då den handlas, om den stiger eller sjunker.
 • Bestäm vilken typ av investering du vill göra: För detta gör du en investeringsplan för att veta hur mycket du kan förlora eller hur länge du kan investera i åtgärden.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish