Home » Blog » Moderna Aktie | Köpa Moderna Aktier?

Moderna Aktie | Köpa Moderna Aktier?

Investering i Moderna (2021)

Om du är ute efter att investera kan vi idag presentera ett av de företag som har den största ökningen på aktiemarknaden. Det är ingen annan än Moderna. Bioteknikföretaget med ett av de mest lovande vaccinutsikterna för COVID-19. Redan detta faktum gör det till ett mycket intressant alternativ. Moderna har ökat sina aktier med mer än 600 procent under de senaste åren och mer än 100 procent bara under den senaste månaden. Lönsamheten i att investera i detta företag är attraktiv för både nya investerare och yrkesverksamma inom området. Här berättar vi lite mer om detta företag.

 

Vad är Moderna?

Moderna är ett välkänt bioteknikföretag. Den grundades för mer än tio år sedan, i september 2010. År 2019 hade Moderna 830 anställda och en omsättning på 60,20 miljoner dollar (USD). Dess tillgångar uppgår till 1,589 miljarder dollar (USD), med ett totalt kapital på 1,174 miljarder dollar (USD). Det ligger i Cambridge, Massachusetts. Företagets huvudinriktning är upptäckt, utveckling och tillverkning av läkemedel. Särskilt inriktad på vacciner med hjälp av RNA messenger-teknik.

Företaget har den senaste tekniken. Till och med anpassa sig till en syntetisk mRNA-placeringsplattform i kroppen för att kunna angripa sjukdomar mer effektivt. Moderna arbetar för närvarande på ett vaccin mot COVID-19. Det befinner sig redan i fas 3 och är ett av de mest lovande vaccinerna som finns tillgängliga idag. Om detta vaccin lyckas kan det innebära en oöverträffad ökning av Modernas aktiekurs.

Varför köpa Moderna-aktier?

Moderna har vuxit stadigt under flera år, vilket gör det till ett mycket intressant alternativ för investerare runt om i världen. Per december 2020 ligger Modernas aktiekurs på 146,59 dollar (USD).

 • I november 2020 låg Modernas aktiekurs per aktie på 61,11 dollar (USD). Detta innebär att företaget på bara en månad har ökat sina aktier med 118 %. Detta är inte det mest överraskande, eftersom aktierna i december 2019 låg på 19,67 dollar (USD), en ökning med 642 % från det datumet.
 • Prisökningen på Moderna-aktien beror på företagets hårda arbete med att skapa bättre produkter och lösningar för befolkningen. Därför lovar Moderna-aktien en fantastisk avkastning när företaget fortsätter att arbeta med att förbättra sina produkter. Till och med att få vaccinet COVID-19.

Att köpa Moderna-aktier: Fördelar

 • Unika och patenterade produkter. Moderna har specialiserat sig på att skapa några av de mest innovativa vaccinerna och läkemedelslösningarna. Denna unika nisch av produkter genererar en ökning av Moderna-aktier eftersom de erbjuder exklusiva lösningar på olika sjukdomar.
 • Vaccin mot COVID-19. Den globala situationen med COVID-19-pandemin har skapat en kapplöpning för att hitta ett vaccin mot denna sjukdom. Moderna är ett av de ledande företagen i tävlingen. Deras vaccin befinner sig i fas 3 och kan bli det definitiva valet för alla.
 • Stark tillväxt under de senaste åren. Sedan bara två år tillbaka har Moderna-aktien ökat med 688 procent. Det är mycket mer än de flesta stora företag. Att investera i Moderna kan alltså ge en oslagbar avkastning.
 • Exklusivt engagemang för att förbättra dina produkter. Vaccinet COVID-19 är inte Modernas enda produkt. Företaget har innovativa produkter mot cancer, degenerativa terapeutiska problem, intracellulära sjukdomar med mera. Att göra det mer robust, för att öka Modernas aktiekurs.

Köp aktier i Moderna: Nackdel

 • Mycket konkurrens i COVID-19-vaccinet. För närvarande söker många läkemedelsföretag efter ett COVID-19-vaccin. Om någon annan lyckas hitta det först, kan det innebära en förlust i arbetet med att hitta vaccinet. Men det skulle säkert inte påverka Moderna-aktien särskilt mycket.

Hur man köper Moderna-aktier

Om du vill veta hur du kan investera i Moderna kan du läsa mer om hur du gör. Processen är ganska enkel. För det första bör du välja en av de bästa mäklarna som finns tillgängliga. Några av de mest rekommenderade mäklarna är följande.

 • WeBull
 • TradeStation
 • XTB
 • eToro
 • AmeriTrade

Välj mäklare beroende på hur mycket förtroende du har för webbplatsen. Det finns till och med mäklare där du kan köpa fraktioner av vissa aktier. Detta är bäst för nya investerare. När du har valt den du vill ha följer du stegen nedan för att lära dig hur du köper på Moderna.

 1. Besök mäklarens officiella webbplats.
 2. Klicka på alternativet för att registrera dig. Här måste du ange dina personuppgifter och betalningsuppgifter. Antingen kreditkort eller digital plånbok.
 3. Verifiera kontot med verifieringsmeddelandet.
 4. När ditt konto är verifierat söker du efter aktien du vill köpa. Du hittar den som NASDAQ MRNA.
 5. Klicka på köpknappen.
 6. Vänta på köpprocessen när du avslutar åtgärden.
 7. Det var allt! Du har redan aktien i din portfölj. Du kan sälja dem när du tänker på att det finns en hög nivå, innan priserna kan sjunka.

Tips för att investera i Moderna-aktier

 • Undersök de senaste vaccinerna och produkterna som Moderna utvecklar. Dessa kan vara innovativa och öka värdet på Moderna-aktien.
 • Lita på de lösningar som Moderna har att erbjuda. Detta bioteknikföretag har ökat Moderna-aktien på börsen med 742 % på bara ett år.
 • Analysera aktiekurserna och försök att köpa när de är som högst och sälja när de är som lägst. Genom att dra nytta av denna prisförändring kan Moderna-aktier generera större lönsamhet till din investering.
 • Försök att köpa Moderna-aktier varje månad, så många som du känner dig bekväm med eller har råd med. Få dina besparingar att fungera för dig.

Vi rekommenderar att du allvarligt överväger att investera i aktier i Moderna. Tack vare dess framsteg hade den bara under november månad en ökning på 54,97 %. Under de senaste sex månaderna har den faktiskt ökat med 145 procent och med 688 procent under de senaste två åren. Det betyder att om du hade lyckats investera 5 000 dollar (USD) för två år sedan kan du ta ut 34 400 dollar (USD) i dag. När du nu vet hur mycket en aktie i Moderna är värd för närvarande och hur snabbt den kan stiga, är du redo att börja skapa inkomster genom att investera?

Vanliga frågor om Moderna aktie

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish