Home » Blog » Delta Lloyd Aktie | Köpa Delta Lloyd Aktier?

Delta Lloyd Aktie | Köpa Delta Lloyd Aktier?

Investera i Delta Lloyd

Om du är intresserad av att lära dig hur man investerar eller om du har varit verksam inom detta lukrativa affärsområde i flera år är det viktigt att du känner till de bästa företagen. Vi presenterar här ett nederländskt försäkringsbolag som har utmärkt sig för sin utmärkta kvalitet och sina tjänster.

Under åren har många investerare från hela världen tack vare aktiernas höga lönsamhet beslutat att köpa Delta Lloyd-aktier. Att skapa en hög avkastning på sina investeringar.

Enbart under 2020 ökade värdet på företagets aktier med 75,71 procent. Om du är intresserad av detta företag med lukrativa investeringsmöjligheter, får du veta vad du behöver. Från dess historia, till dess styrkor, till hur man investerar i Delta Lloyd.

Vad är Delta Lloyd?

Delta Lloyd Group är ett nederländskt försäkringsbolag. Företaget grundades 1807 och hade sin huvudsakliga verksamhet i Nederländerna, Belgien och Tyskland. Företagets huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna.

Vid tiden för företagets bildande grundades det under namnet Hollandsche Societeit van Levensverzekeringen. År 1967 slogs det samman med ett annat företag och bytte namn till Delta. Efter att ha gått samman med OHRA bytte företaget slutligen namn till Delta Lloyd Group 2002.

Den 23 december 2016 hade NN Group förvärvat Delta Lloyd Group. Båda företagen arbetar nu under namnet NN Group N.V., som de är verksamma under i dag. Vi kombinerar erfarenhet och kunskap för att erbjuda bättre service till alla kunder.

En av de viktigaste produktlinjerna är tjänster inom den privata sektorn. De erbjuder bland annat livförsäkringar, pensioner, skadeförsäkringar, hypotekslån och investeringssparande.

Den andra sortens produkter fokuserar på företag som huvudkund. Bland dessa finns företagspensioner, företagsförsäkringar och grupplivränteförsäkringar. Företaget utmärker sig genom att erbjuda utmärkta möjligheter som gynnar både kunderna och företagets intäkter.

Varför köpa Delta Lloyd-aktier?

Efter fusionen med NN Group blev Delta Lloyd en del av ett konglomerat med registrerade intäkter på 5,6 biljoner euro. Detta förbättrar Delta Lloyds aktiemarknadsnotering under de senaste åren, särskilt efter fusionen.

2020 har aktiekursen för Delta Lloyd stigit stadigt. Registrering ökar från 19,95 % till 75,71 %. Detta visar på företagets höga lönsamhet i år och förväntas öka ytterligare fram till 2021.

Köp Delta Lloyd-aktier: Fördelar

 • Tjänster av hög kvalitet för användarna. Inklusive en mängd olika produkter inom investeringar, försäkringar med mera. Det stora kundmottagandet för detta utbud av alternativ gör att värdet på Delta Lloyd-aktien ökar regelbundet.
 • Investerarteam som förvaltar sina kunders tillgångar. Detta ger företaget en fördel genom att det redan har professionella investerare i sitt humankapital. Det gör det möjligt för företaget att öka värdet på Delta Lloyd-aktien samtidigt som det genererar inkomster för sina kunder.
 • Registrering av ökningar av aktievärdet. Inklusive ökningar i aktier och Delta Lloyd pris på 49,70 % och upp till 75,71 % under hela året.

Köp av Delta Lloyd-aktier: nackdel

 • Inverkan av COVID-19 på företagets aktier 2020. Detta ledde till att aktierna föll kraftigt inom en bråkdel av ett år. Delta Lloyds börsvärde har dock återhämtat sig och uppvisar höga värden som liknar tidigare års värden.

Hur man köper Delta Lloyd-aktier

Om du vill veta hur man köper Delta Lloyd, så är det här vad du måste göra. För det första måste du välja en välrenommerad bróker. Under 2020 testade vi flera brókeres, och de som vi gillade mest för sin stabilitet, användarvänlighet, digitala säkerhet och låga provisioner är följande.

 • eToro
 • Plus500
 • ActivTrade
 • IQ Option
 • Charles Schwab Corporation

Efter att ha analyserat brókeres och valt den som ger dig mest vinst måste du skapa ett konto för att slutligen köpa Delta Lloyd-aktier. Så här gör du

 1. Gå till den officiella webbplatsen för din bróker.
 2. Leta efter registreringsalternativet för att skapa ditt konto.
 3. Fyller in all personlig information, kontoinformation och betalningsinformation som begärs på formuläret.
 4. Verifiera ditt konto genom att klicka på länken som du får i ditt e-postmeddelande.
 5. Ladda in det saldo du vill investera i Delta Lloyd.
 6. Sök efter företaget på plattformen. Kom ihåg att den nu ägs av moderbolaget NN Group NV, så den är listad som AMS: NN och Euronext: NN.
 7. Klicka på knappen Köp aktier och vänta på verifieringen.
 8. Redo! Du bör nu se de aktier du köpte i din portfölj.

Tips för att investera i Delta Lloyd-aktier

 • Håll utkik efter de senaste nyheterna från NN Group N.V., eftersom detta är Delta Lloyds moderbolag. Vad som händer där kommer att påverka värdet av Delta Lloyd-aktier.
 • Om du har Delta Lloyd-aktier i din portfölj kan du försöka ta reda på hur mycket en Delta Lloyd-aktie är värd på daglig basis. Jämför dagens pris i förhållande till när du köpte den och analysera på så sätt avkastningen på din investering.
 • Överväg att spara i Delta Lloyd-aktier. På så sätt kan du få pengarna att växa i stället för att bara ackumulera dem. Fram till 2020 har ökningar på upp till 75,71 % setts under året.
 • Lär dig hur du korrekt analyserar förändringen av aktien Delta Lloyd och dess pris. På så sätt kan du i framtiden förutse eventuella variationer och utnyttja möjligheten att investera med stor lönsamhet.

Det bästa sättet att veta hur lönsamt det kommer att vara att investera i Delta Lloyd Stocks i framtiden är att analysera hur dessa aktier har utvecklats tidigare. På så sätt kan du dra nytta av ett liknande beteende hos aktier för att investera för liknande avkastning.

För 2020 registrerades fyra stora uppgångsmöjligheter för Delta Lloyd-aktier på NASDAQ. Under mars-april steg aktien med 34,3 %, därefter med 35 % mellan maj-juni, 19,6 % mellan juni-augusti och slutligen 19,9 % mellan oktober-december 2020. Det ger en avkastning på 260,09 % efter årets investeringar.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish