Home » Blog » Boskalis Aktie | Köpa Boskalis Aktier?

Boskalis Aktie | Köpa Boskalis Aktier?

Investera i Boskalis

När man letar efter nya investeringsmöjligheter är det viktigt att ta hänsyn till alla typer av företag. Boskalis är ett av de företag som har lägst konkurrens på marknaden för maritima gräv- och anläggningsarbeten.

Detta företag har presenterat utmärkta investeringsmöjligheter under 2020. Med ökningar på 28,12 % och upp till 43,58 % under året. Det är en aktie med bra avkastning.

Om du är intresserad av att lära dig mer om detta företag kan du nedan läsa allt du behöver veta om att investera i Boskalis. Vi berättar om företagets resultat, styrkor, aktieutveckling och vi visar även hur du kan investera i Boskalis.

Vad är Boskalis?

Royal Boskalis Westminster N.V. är ett företag som grundades 1910 av Johannes Kraaijeveld och Eliza van Noordenne. Boskalis huvudsakliga ekonomiska verksamhet är byggnadsarbeten och maritima utgrävningar. Företagets huvudkontor ligger i Papendrecth, Nederländerna.

Företaget har en global närvaro och betjänar kunder i mer än 75 länder på 6 kontinenter. Företaget har en flotta på 900 fartyg och mer än 10 700 anställda.

Företagets huvudsakliga tjänster är utgrävning av undervattensplatser. För att genomföra konstruktioner för att skapa marina infrastrukturer i hela världen. Företaget erbjuder också underhållstjänster för dessa plattformar.

Boskalis är förutom företagets klassiska tjänster även moderbolag för Dockwise. Ett företag som erbjuder tunga sjötransporter.

Boskalis äger en majoritetsandel i Smit International. Företaget erbjuder bogsering och bärgning av sjunkna fartyg. Företaget har fokuserat en del av sina resurser på att utveckla teknik som gör det möjligt att utvinna olja ur sjunkna fartyg. Syftet är att minska miljöpåverkan från denna typ av sänkning.

Varför köpa aktier i Boskalis?

Boskalis är ett av de mest ekonomiskt robusta företagen i denna ekonomiska sektor. Företaget genererar intäkter på 2,674 miljarder euro och har tillgångar värderade till 4,315 miljarder euro. Att ha ett högt värde på aktierna i NASDAQ Boskalis i förhållande till sina konkurrenter.

Vid december 2020 har bolaget en Boskalis-aktie på 20,46 euro (EUR). Detta är en ökning med €28,12 (EUR) från juli, €41,30 (EUR) från maj och €43,58 (EUR) från mars samma år.

Under åren har värdet på Boskalis-aktier ökat med hela 661,3 %. År 2020 har aktierna ökat stadigt. Detta kan komma att öka under de kommande åren på grund av det globala engagemanget för förnybar energi. Detta kommer att ge Boskalis kontrakt för fler vindkraftverk i offshore-områden.

Köp av Boskalis-aktier: Fördelar

 • Kunder över hela världen i mer än 75 länder. Det gav företaget det utmärkta rykte som det har idag. Generera höga årliga intäkter och öka Boskalis aktiekurs.
 • Boskalis har en av världens största flottor. Så att den lätt kan täcka de kunder den har idag och många fler. Dessutom kan man utan problem hantera sjunkningar på sina fartyg. Att låta dessa händelser inte påverka Boskaliss värde på börsen.
 • De befinner sig på en marknad med liten konkurrens. Få företag är specialiserade på denna typ av tjänster. Boskalis har dessutom varit verksamt i branschen i mer än 110 år. Detta har gett Boskalis ett utmärkt rykte och gjort det möjligt för Boskalis att hålla Boskalis lager uppdaterade.
 • Fokuseringen på förnybar energi kommer att ge dig fler kontrakt i framtiden. Eftersom en av företagets huvudtjänster är installation av vindkraftsutrustning i offshoreområden. Det garanterar en ökning av Boskalis verksamhet i framtiden, eftersom fler installationer genomförs.

Köp av Boskalis-aktier: nackdelar

 • Reduktion av aktier under de senaste 5 åren. Det är få företag som kräver sådana tjänster. Under kommande år kan dock intäkterna öka i takt med att antalet vindkraftverk ökar, vilket förbättrar Boskalis aktie och pris.

Hur man köper Boskalis-aktier

Om du vill lära dig hur man köper Boskalis, så är det här vad du måste göra. Det första du bör göra är att välja en pålitlig bróker. År 2020 testade vi flera alternativ, och de som vi gillade mest för sin stabilitet, låga provisioner och digitala säkerhet är följande.

 • eToro
 • ActivTrade
 • XTB
 • Plus500
 • Charles Schwab Corporation
 • IQ Option

När du har valt mäklare måste du skapa ett konto för att ladda saldot och köpa aktierna. Det är mycket enkelt att göra detta. Nedan förklarar vi hur du gör detta.

 1. Gå till den officiella webbplatsen för den mäklare som du tycker bäst om.
 2. Titta efter det nya registreringsalternativet.
 3. Fyll i den information som systemet begär.
 4. Verifiera ditt konto genom att klicka på verifieringslänken som du får i ditt e-postmeddelande.
 5. Fyll på det saldo som du vill investera i Boskalis.
 6. Sök efter företaget på din mäklares plattform. Denna aktie är noterad på Euronext: BOKA och AMS: BOKA.
 7. Klicka på knappen för att köpa andelar och vänta på att köpet bekräftas.
 8. Det var allt! Du kommer att se din andel i portföljen.

Tips för att investera i Boskalis-aktier

 • Om du har aktier i din portfölj bör du regelbundet kontrollera hur mycket en Boskalis-aktie är värd. Analysera när det är en bra tidpunkt att sälja dem och köpa tillbaka dem för att se avkastningen på din investering.
 • Läs de senaste Boskalis-nyheterna och världshändelser som kan påverka företagets kontrakt. Detta skulle kunna tyda på att värdet på Boskalis-aktierna ökar.
 • Lär dig att teoretiskt och praktiskt analysera priset på Boskalis-aktier. Upptäck varför aktier stiger eller sjunker, vilket gör att du kan förutse framtida förändringar och upptäcka investeringsmöjligheter.
 • Överväga att spara i Boskalis-aktier. De ger en bra avkastning på dina investeringar. Enbart år 2020 kunde man se aktieökningar på upp till 43,58 %.

Det bästa alternativet för att analysera lönsamheten i framtida investeringsmöjligheter är att beräkna den för tidigare år. Det är möjligt att göra verkliga beräkningar av lönsamheten i att köpa en Boskalis-aktie.

I 2020 skedde tre stora ökningar. 25,8 % mellan mars och april, 32,2 % mellan maj och juni och 28,1 % mellan juli och december.  En investerare som beslutade att köpa Boskalis-aktier för €1 000 – €10 000, skulle få á för december, totalt €2 129,60 – €21 295,96.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish