Home » Blog » Boeing Aktie | Köpa Boeing Aktier?

Boeing Aktie | Köpa Boeing Aktier?

Investera i Boeing

Rymdindustrin är en av världens största årliga inkomstbringare. Det är därför som investering i Boeing är ett attraktivt alternativ för många investerare runt om i världen via aktiemarknaden.

The Boeing Company-aktier handlas för närvarande på den amerikanska marknaden “Dow-Jones” och dess aktier på börsen är de mest köpta av användarna hittills. Är det möjligt att handla med Boeing-aktier?

Svaret är ja. Innan du gör det måste du dock ta en djupgående titt på fördelarna och nackdelarna med detta företag, hur mycket en Boeing-aktie för närvarande är värd och vilka alternativ som finns för att veta hur man investerar i Boeing på ett säkert sätt. Det är allt du kommer att se i det här inlägget, så läs vidare med oss nedan.

Vad är Boeing?

Boeing är ett multinationellt företag med huvudkontor i Chicago, USA. Företaget designar, utvecklar och distribuerar missiler, andra typer av vapen, elektroniska system, satelliter och lufttransporter. Dessutom erbjuder företaget konsulttjänster, logistik, försvar, avancerade kommunikationssystem och tekniska tjänster.

Det har cirka 160 000 anställda i USA och andra delar av världen. Teamet anses vara ett av de mest innovativa i branschen.

Det är den största distributören av tillverkade produkter i USA, har rankats som en av världens största flygplanstillverkare och den näst största försvarsleverantören i världen.

Företaget består av fem underavdelningar: en för kommersiella flygplan som heter BCA, en för försvar, säkerhet och rymd som heter BDS. En annan för teknik, drift och teknologi, Boeing Capital och en grupp för gemensamma tjänster.

Varför köpa Boeing-aktier?

Boeing-aktier har varit noterade på New York Stock Exchange under namnet BA sedan 1996. Bara under 2017 tjänade företaget 93 miljoner dollar i intäkter.

Boeing-aktier är noterade på börsindex som Standard & Poor’s 500 och Dow Jones. De ägs av amerikanska och internationella investerare, och nästan 600 miljoner aktier är för närvarande utestående.

Boeings aktier på börsen får betydande inkomster från internationella investerare, såsom: Vanguard som bidrar med 7,1 %, BlackRock bidrar med 6,01 %, T.Rowe bidrar med 5,89 %, Newport Trust Co. bidrar med 5,4 % och slutligen State Street Corporation bidrar med 4,67 %.

De använder komponenter för att tillverka produkter som inte bara ger säkerhet utan också förhindrar spridning av koldioxid. För att värdet på Boeing-aktierna ska fortsätta att stiga.

Köp Boeing-aktier: Fördelar

 • Boeing är väl positionerat: Trots den ekonomiska kris som företaget har drabbats av är det den viktigaste tillverkaren av försvars-, rymd- och säkerhetssystem i USA och Boeing-aktierna förblir stabila.
 • Det lugnar sina investerare mycket väl: D tack vare den ständiga utvecklingen av nya produkter och leveransen av beställningar från kunderna ökar intäkterna och därmed priset på Boeing-aktien. Detta ger möjlighet till förbättring och lönsamhet.
 • Det har som mål att investera kraftigt i forskning och utveckling: som ett företag som alltid är intresserat av innovation har det möjlighet att utöka den typ av produkter och tjänster som det erbjuder som ett resultat av detta. Detta bidrar också till att upprätthålla en hög position bland företagen i branschen.
 • Den tillverkar inte produkter inom ett enda område: Underindelning underlättar lufttransporter, både kommersiella och militära.
 • Det får stöd från den amerikanska regeringen: Vilket bidrar till att företaget inte går under så lätt.
 • Boeings aktiepris är inte så högt: Jämfört med sina starkaste konkurrenter ligger Boeing-aktien på andra plats. Varje Boeing-aktie har ett pris på cirka 200 US-dollar.

Köp av Boeing-aktier: Nackdelar

 • Hög konkurrens: Andra företag i branschen slåss alltid om bättre kontrakt och fler och fler kunder.
 • Arbetsfrågor: En procentandel av de anställda i området är med i en fackförening, vilket ibland orsakar olika strejker och minskad produktivitet.
 • Det genomgår en liten kris: Det har drabbats av fel på några av sina tillgångar, vilket leder till ett litet stopp i produktionen.

Hur köper man Boeing-aktier?

Om du fortfarande inte vet hur du ska köpa Boeing ska vi visa dig de olika sätt som finns. För att göra det behöver du bara logga in på en webbplats som fungerar som en aktiemäklare.

Det finns vissa som arbetar internationellt, men det finns också vissa som bara arbetar från en viss kontinent. De mest kända är: eToro, Plus500, ActivTrades, Trade, Iq Option och FXTB.

För att köpa Boeing-aktier via eToro behöver du bara skapa ett konto, denna mäklare är ganska enkel att använda. Du har möjlighet att välja vilken typ av handel du vill bedriva, om du vill handla med en CDF eller använda Copy Trading.

När näringsidkaren ingår ett CDF-kontrakt betalar eller får skillnaden mellan det pris han gav och det faktiska priset. Genom att använda copy trading via eToro kopierar näringsidkaren det ekonomiska beteendet hos de mest framgångsrika näringsidkarna på marknaden och tjänar samma vinst som dem.

För att investera i Boeing genom denna metod behöver du bara följa följande steg:

 • Oppna ett konto på plattformen, fyll i formuläret och logga in.
 • Använd verktyget för att söka efter personer och välja investerare att kopiera.Du kan filtrera resultaten efter riskbetyg, investerade aktier, intäkter och andra uppgifter.
 • När du väljer den investerare du vill ha kommer du att få se deras profilinformation, investeringsstrategi och annan information om dem.
 • Därefter trycker du bara på kopieringsknappen, väljer det belopp du vill investera och ¡klar!

Tips för att investera i Boing-aktier

 • När du använder Copy Trading är det lämpligt att: studera i detalj vilka handlare som har gjort mest vinst under de senaste månaderna. Du hittar dem i avsnittet ”Editor’s Choice”.
 • Välj investerare med bästa tillvägagångssätt: Välj en investerare som passar både den risktolerans du har och det mål du vill uppnå.
 • Sätt en budget: Det rekommenderas att du investerar så mycket som du kan förlora, men inte mer.
 • Välj den mest lämpliga mäklaren för din investeringssmak: Alla erbjuder olika metoder, om de kräver provision eller inte, har olika minimibelopp att investera, bland annat. Det är därför av största vikt att undersöka vilken som passar bäst för din investeringsplan.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish