Home » Blog » BASF Aktie | Köpa BASF Aktier?

BASF Aktie | Köpa BASF Aktier?

Investera i BASF

BASF är ett välkänt kemiföretag med global verksamhet. Företaget har försäljning med världens största företag, oavsett om de behöver baskemikalier eller specialprodukter.

Under hela sin historia på aktiemarknaden har BASF erbjudit investeringsmöjligheter. Den har gett en avkastning på upp till 345,2 % under flera år. Det visar på dess utmärkta möjligheter.

Här får du allt du behöver veta om detta företag om du är intresserad av att investera i det. Bland annat om dess resultat, ekonomiska styrkor och svagheter, tidigare möjligheter och mycket mer.

Vad är BASF?

BASF SE är ett multinationellt företag som tillverkar kemikalier. Den grundades för mer än 155 år sedan, den 6 april 1865. Idag ligger företagets huvudkontor i Ludwigshafen, Tyskland.

Företaget har nu en global närvaro. Företaget är verksamt i mer än 190 länder. Genom dotterbolag i mer än 80 länder i Europa, Asien, Oceanien, Amerika och Afrika.

Detta företag tillverkar kemikalier för alla typer av ekonomiska sektorer. Dessa omfattar bland annat jordbruk, bilindustri, elektronik, konstruktion, el, elindustri, läkemedel och näring.

Basf tillverkar förutom klassiska kemikalier även plaster, säljer katalysatorer med mera. Det har även gett sig in i prospektering och produktion av olja och naturgas.

Varför köpa BASF-aktier?

BASF befinner sig i en mycket god ekonomisk situation i dag. För 2020 och 2019 har handeln ökat. Detta har påverkat aktiepriset BASF positivt.

Den ekonomiska robustheten är sådan att de för 2019 redovisade nettointäkter på 59,316 miljarder euro (EUR). Utöver tillgångar till ett värde av €86 950 (EUR). Detta har förbättrats under 2020 och återspeglas i värdet på NASDAQ BASF-aktien.

Under tidigare år har BASF-aktier gett stark avkastning, med kursökningar på upp till 345,2 %. I december 2020 kommer Basf:s andel att uppgå till 61,04 %. Det är en ökning med 9,53 % sedan november och 56,39 % sedan mars.

Köp BASF-aktier: Fördelar

 • De har förbättrat sitt rörelseresultat. Under de senaste två åren har BASF haft en högre intäktsnivå. Ökade värdet på BASF:s aktier. Eftersom företaget befinner sig i en bättre ekonomisk situation än tidigare år. Faktorn har ökat för 2020 och kommer att fortsätta för 2021.
 • De behöver inte genomföra reklamkampanjer. De är ett företag som specialiserar sig på den professionella kemiska industrin och har verksamhet i mer än 80 länder. De största företagen av alla slag anlitar BASF:s tjänster och reklam är helt onödig i dagsläget.
 • De har registrerat höga aktiekursökningar sedan början av 2020. Det är alltså ett utmärkt tillfälle att investera i BASF tack vare den lönsamhet som skapats under de senaste månaderna. Detta gäller i ännu högre grad när man konstaterar att ökningen av aktierna kommer att fortsätta 2021.
 • Great tillfälle, återhämtar sitt aktiekurs. Eftersom BASF:s aktiekurs har varit nedåtgående under 2019. Pero todo el 2020 se han estado recuperando, generando así excelentes oportunidades de inversión.

Comprar acciones de BASF: Desventaja

 • Mala toma de decisiones en el uso de los bienes. Este aspecto generado por una toma de decisiones sin estrategia económica, puede afectar la compañía. Disminuyendo así el precio de las shares BASF.

Hur man köper BASF-aktier

Om du vill veta hur du kan investera i BASF, får du här allt du behöver veta. För det första måste du välja en välrenommerad mäklare. Nedan presenterar vi de mäklare som vi har investerat med och som har skapat stort förtroende, säkerhet och låga provisioner.

 • XTB
 • eToro
 • Plus500
 • IQ Option
 • ActivTrade

När du har valt din mäklare är nästa steg för att lära dig hur man köper på BASF att registrera ditt konto och ladda ditt saldo. Därefter kan du köpa dina aktier i företaget.

 1. Gå till den officiella webbplatsen för din valda bróker.
 2. Leta efter alternativet Registrera dig som ny användare.
 3. Här måste du fylla i dina personuppgifter och faktureringsuppgifter för att kunna ladda upp krediter till webbplatsen i framtiden.
 4. När du har slutfört detta kan du bekräfta ditt konto. För att göra detta bör du få ett e-postmeddelande med en verifieringslänk från din mäklare.
 5. När du har verifierat ditt konto laddar du det saldo du behöver för att köpa de aktier du vill ha. Kom ihåg att kontrollera vad priset på BASF-aktien är vid tidpunkten för ditt köp.
 6. Sök efter lager i systemet. Företaget är noterat på börsen som FWB: BAS.
 7. När du hittar den klickar du på alternativet att köpa aktien.
 8. Vänta på bekräftelseprocessen och köp av aktien.
 9. Klart! Du har nu din andel i portföljen.

Tips för att investera i BASF-aktier

 • Granska regelbundet hur mycket en BASF-aktie är värd och försök att analysera hur det varierar. För att förutsäga framtida förändringar i aktievärdet.
 • Läs de senaste nyheterna från BASF. Dessa kan påverka värdet på BASF-aktier positivt eller negativt.
 • Kontrollera att aktiepriset BASF ger dig en bra avkastning på din investering innan du säljer en aktie.
 • Köp BASF-aktier på månadsbasis. Eftersom detta företag har regelbundna ökningar av sina aktier kan det ge dig stora investeringsmöjligheter. På så sätt ökar dina besparingar regelbundet.
 • För att köpa BASF-aktier analysera kursrörelsen under de senaste veckorna och företagets nyheter. Detta kan visa om det är en bra tidpunkt att köpa eller om värdet kan sjunka ytterligare.

Vi rekommenderar att du alltid analyserar BASF:s aktiekurs, förutom att analysera eventuella vinster som du kan ha gjort tidigare. Detta kan hjälpa dig att veta hur lönsamma dina investeringar i företaget kommer att vara.

Mellan mars och december 2020 ökade aktievärdet i BASF bolsa från €39,03 (EUR) till €61,04 (EUR). Den varierade med 56,39 % under dessa månader. Investerare som utnyttjade möjligheten genom att köpa €1 000 – €10 000 (EUR) i mars fick €1 563,92 – €15 639,25 (EUR) i december. Visa att denna aktie är lönsam.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish