Home » Blog » Baidu Aktie | Köpa Baidu Aktier | Pexcash.com

Baidu Aktie | Köpa Baidu Aktier | Pexcash.com

Investera i Baidu

Baidu är ett av de största teknik- och webbtjänstföretagen i Kina. Till dess produkter hör den näst mest använda sökmotorn i världen. Detta företag har erbjudit utmärkta investeringsmöjligheter och har ökat sina aktier med upp till 81,28 % under 2020-perioden.

Under hela sin tid har Baidu sett en ökning av aktiekursen med upp till 4018,6 %. Detta gör företaget till en av favoriterna för investerare runt om i världen. Om du vill veta mer om Baidu kan du läsa lite om dess resa, styrkor och till och med lära dig hur man investerar i Baidu.

Vad är Baidu?

Baidu, Inc. är ett kinesiskt multinationellt teknikföretag. Företaget grundades av Robin Li och Eric Xu den 1 januari 2020 och har varit verksamt inom internetteknik och -tjänster i över 20 år. Baidu har sitt huvudkontor i Haidian-distriktet i Peking, Kina.

Baidus huvudprodukter är internetrelaterade tjänster, med sökmotor som huvudfunktion. Många av företagets produkter består av tjänster inom artificiell intelligens.

I 2020 ska Baidu vara ett av världens största internet- och AI-företag. Baidus sökmotor är den näst mest använda sökmotorn i världen.

Baidu började långt före 2000. Det är en modifiering av den sökmotor som utformades och programmerades av Robin Li 1996. Den infördes senare som en del av företaget.

Baidu har totalt 57 produkter och tjänster. Bland dessa finns bland annat den populära sökmotorn, en encyklopedi på nätet, en molnlagringstjänst och ett forum med flera ämnen.

Baidu utformar förutom webbapplikationer även en rad olika applikationer för smartphones. Bland annat vanliga tangentbord, emoji-tangentbord och appar för förstärkt verklighet.

Varför köpa Baidu-aktier?

Baidu är ett av de mest ekonomiskt robusta bland de kinesiska webbtjänstföretagen. 76,05 % av aktierna i kinesiska webbsökmotorer innehas av detta företag.

Under 2018 hade Baidu intäkter på 15,63 miljarder dollar (USD) och tillgångar värderade till 45,476 miljarder dollar (USD). Detta visar på dess starka globala ekonomiska ställning inom webbranschen och visar på lönsamheten i att köpa NASDAQ Baidu-aktier.

För 2020 handlades Baidu-aktien till 151,59 dollar (USD). Registrering med en ökning på 13,94 % sedan november 2020 och 81,28 % sedan mars 2020. Att köpa Baidu-aktier kan därför vara en mycket lönsam investering.

Under årens lopp har aktiekursen för Baidu varierat överraskande mycket, vilket har skapat stora investeringsmöjligheter. Under hela företagets historia har aktiekursen för Baidu ökat med upp till 4018,6 %. Detta visar på den häpnadsväckande ökning som företaget har sett under sina 20 år av erfarenhet.

Köp Baidu-aktier: Fördelar

 • Skicklig sökmotor med ett stort antal användare. Särskilt i Kina utmärker den sig för sin utmärkta sökfunktionalitet. Detta har gett företaget den popularitet det åtnjuter och det höga priset på Baidu-aktien på börsen.
 • Företaget investerar i ny teknik. Baidu utmärker sig alltså inte bara för sina klassiska webbtjänster, utan även för de nya produkter som företaget forskar om och utvecklar. Detta har gett företaget ett stort värde för Baidu-börsen och lovar att öka detta värde i framtiden i takt med att företaget lanserar denna teknik.
 • Innovation inom industrin för självkörande bilar. Med banbrytande teknik som kommer att förnya branschen för självkörande bilar. Det är en av de bästa tävlingarna som europeiska och amerikanska företag kan få. Detta förväntas öka Baidus aktier i framtiden.
 • Det ledande företaget på den kinesiska aktiemarknaden. Känd för att ha ett högt värde i sitt aktiepris Baidu. Dessutom tillhör Baidu 76,05 % av de sökmotoraktier som handlas på den kinesiska börsen. Detta är fortfarande en växande trend.

Köp av Baidu-aktier: nackdel

 • Låga reklamintäkter. Eftersom den kinesiska marknaden är den viktigaste kunden för reklam. Ett samhälle med en mindre konsumtionskultur som genererar mindre intäkter på detta sätt. Det äventyrar något värdet av Baidu-aktier i förhållande till denna typ av inkomster.

Hur man köper Baidu-aktier

Att lära sig hur man köper Baidu är ganska enkelt, här är vad du behöver veta. Det första du behöver göra är att välja ett varumärke. Nedan presenterar vi de bästa brókeres som vi har testat under 2020, när det gäller användarvänlighet, låga provisioner och onlinesäkerhet.

 • eToro
 • Plus500
 • ActivTrade
 • Charles Schwab Corporation
 • XTB

När du har valt en av dessa brókeres är nästa steg att registrera ditt konto för att köpa en Baidu-aktie. Därefter måste du verifiera kontot, ladda upp saldot och köpa aktien. Här är instruktionerna för hur du gör detta.

 1. Gå till din brigads officiella webbplats.
 2. Se efter alternativet att registrera dig som ny användare.
 3. Fyller ut den begärda informationen. Både konto-, person- och betalningsuppgifter.
 4. Verifiera ditt konto genom att klicka på länken som du får i ditt e-postmeddelande.
 5. Ladd upp saldot till ditt konto för att köpa aktierna.
 6. Sök efter Baidu-aktier på plattformen. Den är listad som NASDAQ: BIDU.
 7. Klicka sedan på knappen Köp andel och vänta på verifiering.
 8. Klart! Du bör nu se aktien i din portfölj.

Tips för att investera i Baidu-aktier

 • Läs de senaste nyheterna om detta kinesiska företag och dess tekniska utveckling. Detta kommer att öka priset på Baidu-aktierna avsevärt.
 • Om du äger en Baidu-aktie bör du regelbundet kontrollera vad en Baidu-aktie är värd. Så att du vet när det är bäst att sälja och när det är bäst att köpa tillbaka.
 • Lär dig att analysera upp- och nedgångar i priset på Baidu-aktier. Detta gör det möjligt för dig att upptäcka nya investeringsmöjligheter, t.ex. 2020. Vilket gav en avkastning på upp till 81,28 %.
 • Ett bra sätt att investera i Baidu är att använda dina månatliga besparingar. Köp aktier och spara dem, vilket gör att pengarna som du lägger undan varje månad växer i stället för att bara ligga i lager.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish