Home » Blog » Axa Aktie | Köpa Axa Aktier | Pexcash.com

Axa Aktie | Köpa Axa Aktier | Pexcash.com

Investera i Axa

Om du inte är ute efter att börja din karriär i investeringsvärlden är det viktigt att du väljer en bra aktie. Vi presenterar här ett företag som har stigit stadigt de senaste månaderna. Det är Axa S.A., ett ledande försäkringsbolag med franskt ursprung.

I dag är Axa ett försäkringsbolag med global närvaro. Företaget är dock främst inriktat på USA, Frankrike och Storbritannien. För att ge dig en uppfattning om varför investering i Axa är en bra idé ska vi berätta lite mer om företaget.

Vad är Axa?

Axa S.A. är ett multinationellt försäkringsbolag med franskt ursprung. Företaget grundades 1816, vilket gör det till ett viktigt företag med mer än 200 års historia. Detta är en stor bedrift för ett välkänt försäkringsbolag som i dag är verksamt över hela världen.

Axas huvudprodukter är livförsäkringar, hemförsäkringar, personförsäkringar och mycket mer. Förutom personförsäkringar har Axa även ett utbud av försäkringar för egenföretagare. Du kan välja mellan företagsförsäkringar, personförsäkringar, sparande för framtiden och mycket mer.

En av Axas mest eftertraktade produkter är företagsförsäkringar. Här finns bland annat försäkringar för anställda, ansvarsförsäkring, elektroniskt skydd och fordonsförsäkringar för företag. Alla dessa är särskilt utformade för att tillgodose behoven hos alla företag över hela världen.

Inom den klassiska Axa-försäkringen. Företaget har också ett investeringssystem. Det ger dig möjlighet att säkra dina pengar för framtiden, med vissa fördelar om du väljer att köpa denna produkt.

Varför köpa aktier i Axa?

Axa är ett företag med över 200 års erfarenhet och befinner sig på toppen av sin ekonomiska framgång. Ett multinationellt företag av denna storlek vet hur man anpassar sig perfekt till förändringar i tiden och tillhandahåller specialiserade produkter för sina kunder. Därför kommer Axa alltid att ha ekonomisk framgång och ett högt aktiepris.

Axa har för närvarande 99 843 anställda rapporterade 2019. Det har ett totalt kapital på €69,9 miljarder (EUR) och intäkter från verksamheten på €4,20 miljarder (EUR) för 2019.

I december 2020 låg aktiekursen på €19,78 (EUR), vilket innebar en ökning av Axas aktiekurs med 4 % under de senaste sex månaderna. När aktien stod på €19,05 (EUR). Detta har ökat mer och mer under de senaste månaderna, eftersom aktierna från november till december ökade i värde med 33 %.

Axas ekonomiska situation ser bara ut att förbättras. I och med den globala pandemin av COVID-19 vill fler medborgare ha en bra livförsäkring. Det är just det som Axa erbjuder, med utmärkt service. Företagets ekonomiska framtid är alltså lovande.

Köp Axa-aktier: Fördelar

 • Höjd årsinkomst. För närvarande förväntas Axa S.A.:s vinst vara 20,67 % högre än de ordinarie intäkterna. På grund av detta kan noteringen på AXA-börsen förväntas öka över sitt nuvarande värde. Därför stiger aktierna.
 • Intäkterna har ökat jämfört med förra året. Axa har för närvarande en vinstökning på 95,30 % på årsbasis. Företaget befinner sig alltså i en god ekonomisk situation, vilket påverkar aktiekursen Axa positivt.
 • De erbjuder mycket eftertraktade livförsäkringar med den globala pandemin. Livförsäkring är en mycket eftertraktad produkt 2020 enligt COVID-19. På grund av detta har priset på AXA-aktien stigit och förväntas fortsätta att stiga.
 • Det nuvarande priset är lägre än det verkliga värdet. Därför är det en bra tidpunkt att köpa med Axa. Så snart kommer värdet på Axa-aktien att öka igen, vilket ger dig en bra avkastning på din investering.

Köp av Axa-aktier: Nackdelar

 • Hög skuldsättning. För närvarande har Axa skulder till andra företag och kunder på grund av försäkringens grundprincip. På grund av detta kan Axas aktiekurs komma att sjunka i framtiden, men det kommer inte att vara jämförbart med den ökning som skett under de senaste månaderna.

Hur man köper Axa-aktier

Köp av Axa-aktier är en ganska enkel process och som du kan se nu har den en bra avkastning. Härí visar viñdig i några få steg hur du köper in dig på Axa.

Först måste du välja en bróker. Det finns flera brókeres att välja mellan. Varje plattform och de fördelar som den ger dig varierar. Du kan även välja mäklare som låter dig köpa bråkdelar av aktier om du vill börja i små steg. Los principales brókeres recomendados, son los siguientes.

 • eToro
 • Brokereo
 • ETFinance
 • Plus500
 • FXCM
 • FxPro
 • InvestLite

När du har valt mäklare för att köpa Axa-aktier är nästa steg i att lära dig investera i Axa att öppna ditt konto och genomföra köpet. Det är ganska enkelt. Följ bara stegen nedan.

 1. Logga in på den officiella webbplatsen för den mäklare du vill ha.
 2. Leta efter registreringsalternativet.
 3. Här fyller du i alla personuppgifter och betalningsuppgifter.
 4. Ladda upp det saldo som du vill använda för att investera i Axa Shares. Beroende på webbplatsen kan du använda TDC, digitala plånböcker som PayPal eller kryptovalutor.
 5. Sök sedan i din mäklare efter NASDAQ Axa-aktien. Kom ihåg att det är noterat på börsen som Euronext Paris: CS.
 6. Här klickar du bara på knappen Buy Share.
 7. Vänta tills processen är klar och du är klar. Du bör nu kunna se de Axa-aktier som du köpte i din portfölj.

Tips för att investera i Axa-aktier

 • Kontrollera hur mycket en Axa-aktie är värd och hur den har utvecklats under de senaste månaderna innan du säljer eller köper.
 • Se upp för de senaste Axa-nyheterna och produktlanseringar, eftersom detta kan påverka priset på Axa-aktier.
 • Investera små belopp. När du känner dig säker på vad du gör kan du investera lite mer för att få högre avkastning.
 • Köpa aktier regelbundet. Få dina pengar att arbeta för dig, i stället för att bara lämna dem oföränderliga på ett bankkonto.

Vi rekommenderar att du analyserar den procentuella förändringen i tidigare aktier för att förutsäga framtida vinster. Om du till exempel köpte €1 000 (EUR) i november 2020 skulle du ha tjänat €3 300 (EUR) i december 2020. Bara genom att köpa Axa-aktier. Och vad väntar du på för att skapa inkomster genom att investera i Axa med dina besparingar?

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Lämna en kommentar

sv_SESwedish